ГОЛОВНІ НОВИНИ ДНІПРА ТА ОБЛАСТІ 16 ГРУДНЯ

За матеріалами інтернет-видань 16.12.2023 263

Збиті безпілотники, трамвай відновлює роботу, поранені через обстріли.

16 грудня 2023 року

Оперативні новини Дніпра та Дніпропетровської області за 16 грудня 2023 року читайте в хроніці подій від редакції Суспільне Дніпро

У Дніпрі цьогоріч зафіксували понад дві тисячі випадків домашнього насильства

Понад дві тисячі випадків домашнього насильства зафіксували від початку 2023 року у Дніпрі. Аби протидіяти домашньому насильству, у місті працюють дві мобільні бригади поліцейських та центри підтримки.

Троє чоловіків поранені через обстріл Нікопольщини

Троє чоловіків поранені через обстріли Нікополя протягом дня, 16 грудня. Пошкоджені також п'ятиповерхівка, п'ять приватних будинків, дві господарські споруди та екскаватор. Зачепило й лінії електропередач. Без світла понад 100 родин.

На Дніпропетровщині під час гасіння пожежі виявили тіло чоловіка

16 грудня рятувальники виявили тіло чоловіка під час гасіння пожежі у приватному будинку. Про це йдеться у пресрелізі ДСНС регіону, який отримало Суспільне.

Подія сталася на вулиці Молодіжній села Маяк Солонянської селищної територіальної громади Дніпровського району. У кімнаті будинку зайнявся диван на площі два квадратні метри.

У Дніпрі розшукують двох дітей

У Дніпрі розшукують двох дітей: 11-річного Владислава Пузиріна і 13-річного Володимира Бірюкова. 16 грудня близько 07:00 вони втекли з лікарні в Амур-Нижньодніпровському районі міста. Зараз їхнє місце перебування невідоме.

Жителі Дніпра вийшли на мітинг в підтримку ЗСУ

Жителі Дніпра влаштували мітинг під стінами міської ради. Вони вимагають витрачати більше коштів з міського бюджету на підтримку армії. До акції, за словами організаторів долучились пів сотні людей.

Останній масштабний мітинг відбувся 6 грудня під час сесії міської ради, де ухвалювали бюджет на 2024 рік. Тоді "Муніципальна варта" не пустила активістів на сесію. Пізніше це пояснили тим, що в будівлі діє особливий пропускний режим.

У Дніпрі відновив роботу за повним маршрутом трамвай №1

У Дніпрі з 16 грудня відновив роботу за повним маршрутом трамвай №1. Ремонту трамвайного переїзду на перехресті проспекту Яворницького та вулиці Липинського завершили. Як повідомляють кореспонденти Суспільного, робітники залили бруківку рідким розчином та заасфальтували стики.

Сили ППО знищили над Синельниківським районом 2 безпілотники

Уламки безпілотників впали на будівлю приватного підприємства. Там зайнявся дах. Рятувальники загасили вогонь. Загиблих та поранених немає.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ