ГОЛОВНІ НОВИНИ ДНІПРА ТА ОБЛАСТІ НА ВЕЧІР 18 ГРУДНЯ

За матеріалами інтернет-видань 18.12.2023 286

Обстріл Нікополя, знеструмлення, коронавірус.

18 грудня 2023 року

Оперативні новини Дніпра та Дніпропетровської області за 18 грудня 2023 року читайте в хроніці подій від редакції Суспільне Дніпро

У Павлограді через зсув ґрунту під час земельних робіт загинув комунальник

У Павлограді стався зсув грунту під час земельних робіт. Під завалами на глибині трьох метрів опинився комунальний працівник. Чоловік загинув.

З Кривого Рогу депортували росіянина

У Кривому Розі затримали громадянина рф, який незаконно перебував на території міста. Його притягнули до адміністративної відповідальності та депортували з країни

На Дніпропетровщині вилучили фальсифіковані цигарки вартістю 17 млн грн

На Дніпропетровщині виявили мережу з виготовлення та продажу фальсифікованих тютюнових виробів: у підозрюваних знайшли товару на 17 мільйонів гривень. Цей "бізнес" організували жителі Полтавської та Дніпропетровської областей. Вони привозили з закордону партії електронних сигарет, рідин та іншої продукції для куріння без марок акцизного податку.

Криворізькі танкісти посіли призові місця на змаганнях військовослужбовців-спортсменів

Бійці Криворізької окремої танкової бригади імені Костя Пеструшка посіли призові місця на всеукраїнських змаганнях військовослужбовців-спортсменів. Це були змагання з відбору кандидатів до складу національної збірної команди, яка представлятиме Україну на міжнародних спортивних змаганнях United States Air Force Trials у США.

За тиждень енергетики відновили світло для 1,7 тисячі родин Дніпропетровщини

За тиждень з 11 по 17 грудня енергетики повернули світло для 1,7 тисячі сімей у Дніпропетровській області, які залишилися без електропостачання внаслідок обстрілів. Про це йдеться в пресрелізі компанії ДТЕК Дніпровські електромережі, який отримало Суспільне. Роботи ускладнювала ожеледь.

За тиждень померли п'ятеро людей. Статистика ГРВІ та коронавірусу на Дніпропетровщині

За минулий тиждень в області померли п'ятеро людей з лабораторно підтвердженим COVID-19. Усі вони мали супутні хвороби та не були щеплені. Про це повідомляється на сайті обласного лабораторного центру МОЗ України.

На блокпосту в Павлограді службовий собака виявив зброю в автівках

Двох громадян, які незаконно перевозили боєприпаси, зупинили на одному з пунктів пропуску, розташованому в Павлограді. Службова собака виявив заховані в салонах їхніх автомобілів 400 набоїв, гранату М67, ручний гранатомет та постріл до гранатомета РПГ-7.

Обстріл Нікополя — зведення ОВА

У ніч на 18 грудня армія рф накрила артилерійським вогнем Нікополь. Загиблих і поранених у місті немає. Наслідки атаки встановлюють.

08:01

Де у Дніпрі не буде світла

Через планові ремонтні роботи з 8:00 до 17:00 буде 18 грудня в Дніпрі припинялося постачання електрики у багатоповерхових та приватних будинках, повідомили в міській раді. 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ