Горе-суддю Юрія Ковбасу, який покривав злочини «мажорів», «відмазала» ВРП

За матеріалами інтернет-видань 06.07.2023 225
На зображенні може бути: 2 людини, лікарня та текст
   Праворуч - внук ексголови МВС Білоконя, який в 2021 році п'яний, тікаючи від поліції, на високій швидкості врізався в стовп у центрі Києва. Внаслідок ДТП загинула 18-річна дівчина-пасажирка.
   Ліворуч – суддя Вінницького міського суду Юрій Ковбаса, який уже раніше розглядав справу про нетверезе водіння цього водія. Але... відпустив його без жодної відповідальності - за 3 місяці він так і не знайшов часу розглянути справу!
   В іншій справі Ковбаса не став притягати до відповідальності водія, якого поліція зупинила з ознаками наркотичного сп’яніння. Той пояснив, що поводився неадекватно, бо... напередодні з’їв булочку з маком. І Ковбаса йому... повірив.
   Так от. Юрія Ковбасу оновлена Вища рада правосуддя щойно відпустила в почесну відставку, попри те, що стосовно нього відкрита дисциплінарна справа. Тепер замість відповідати за скоєне, цей горе-суддя матиме пожиттєву чималу, величезну пенсію із наших з вами грошей.
   ВРП мала б зупиняти розгляд питань про відставки суддів, щодо яких є дисциплінарні скарги. Але вже систематично цього не робить!'
   Михайло Жернаков, доктор юридичних наук, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ