Грантові можливості у різних сферах діяльності ОМС під час війни

За матеріалами інтернет-видань 15.02.2023 351
Грантові можливості у різних сферах діяльності ОМС під час війни
У рамках підтримки стійкості українського суспільства Посольство Фінляндії оголошує конкурс проєктів для ОГС на 2023-2024 рік з наступних тем:
 
1. Освіта та навчання (включаючи, але не обмежуючись):
  • “Catch-up” освіта та навчання для дітей та молоді, основана на потребах (офлайн по можливості);
  • Підвищення добробуту вчителів та/або учнів.

2. Безпека навколишнього середовища та енергоефективність (включаючи, але не обмежуючись): 

  • Сприяння енергозбереженню/енергоефективності;
  • Залучення місцевих жителів до картографування та документування деградації навколишнього середовища та екологічних ризиків, спричинених війною, та визначення потреб у відновленні довкілля.

Посольство хоче бачити пропозиції, які демонструють інноваційні форми залучення волонтерів та груп самодопомоги для реалізації запропонованих проєктів та посилення стійкості громад.

Заявникам необхідно заповнити англійською мовою Аплікаційну заявку та Додаток 1  (Відкриває нове вікно), Додаток 2  та надіслати їх до 17:00,  28 лютого, 2023 року на електронну адресу Посольства: PYM.KIO@formin.fi.

У темі повідомлення необхідно вказати "FLC" та назву організації.

Зверніть увагу, що обсяг аплікаційної заявки має включати не більше 5 сторінок (шрифт 12) + Додатки (усі додатки мають бути в одному файлі).

Що таке Фонд Місцевого Співробітництва?

Фінський Фонд Місцевого Співробітництва (FLC) управляється Посольством Фінляндії в Україні та спрямований на підтримку місцевих (українських) громадських організацій (ГО).

У деяких випадках також інші організації можуть подавати свої заявки: наукові та дослідницькі інститути, незалежні ЗМІ та заклади культури.

Зверніть увагу, що державні організації не можуть подавати заявки, але можуть бути партнерами ГО в грошовій або натуральній формі.

Проєкт повинен відповідати цілям та принципам офіційної політики розвитку Фінляндії(layout.types.url.description), яка націлена на зниження рівня бідності, реалізацію основних прав та сприяння сталому розвитку в усьому світі.

Загальний бюджет Фонду складає цьогоріч 500 000 євро. 5-10% з цієї суми будуть зарезервовані для діяльності Посольства з моніторингу проєктів, яким буде надано фінансування. Максимум 3-4 проекти будуть відібрані для отримання фінансування від Фонду у 2023 році. Обсяг фінансування кожного проєкту буде розглядатись в індивідуальному порядку. Посольство очікує на проєкти від громадських організацій, які мають підтверджений досвід реалізації проєктів з бюджетом від 100 000 євро та фінансову спроможність для покриття витрат проєкту до отримання фінального траншу від Посольства.

Завантажити заявку

У понеділок, 20 лютого 2023 року о 14:00  відбудеться онлайн Q&A зустріч

Для участі у зустрічі заповніть, будь ласка, реєстраційну форму

Дедлайн для реєстрації – 17 лютого, 2023 року, 14:00.
 
 

Детальна інформація: finlandabroad.fi

Інші можливості для  територіальних громад і перелік грантових можливостей у сфері культури, освіти, безпеки, медицини тут:

https://decentralization.gov.ua/news/16118

.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ