Громадськість обговорює, за яких умов можливе страхування озимих від сільськогосподарських ризиків

За матеріалами інтернет-видань 13.02.2023 319
Громадськість обговорює, за яких умов можливе страхування озимих від сільськогосподарських ризиків

Триває громадське обговорення проекту наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про стандартизований страховий продукт для страхування озимих зернових сільськогосподарських культур з державною підтримкою від сільськогосподарських страхових ризиків на весь період вирощування».

Електронна версія проекту наказу опублікована на офіційному вебсайті Мінагрополітики (http://minagro.gov.ua) у розділі «НПА», підрозділ «Проекти нормативно-правових актів».

Метою проекту наказу є визначення порядку та умов страхування, у тому числі форми документів та істотні умови договору страхування озимих зернових сільськогосподарських культур з державною підтримкою від сільськогосподарських страхових ризиків на весь період вирощування.

Мінагрополітики звертається з проханням надсилати протягом місяця пропозиції та зауваження стосовно проекту наказу та аналізу регуляторного впливу у письмовій та електронній формі  за адресами:

01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 24, Міністерство аграрної політики та продовольства України, електронна адреса: s.karasevich@minagro.gov.ua;


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ