Інформаційний обмін з Пенсійним фондом

За матеріалами інтернет-видань 12.06.2023 314

За повідомленням Юрія Козака, начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області, на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) передбачено реєстрацію управителів багатоквартирних будинків, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, виконавців комунальних послуг.
        На кожну установу, яка є надавачем житлово-комунальних послуг (надає послуги з водо-, газо-, теплопостачання, вивозу сміття), та для управителів багатоквартирних будинків, ОСББ, ЖБК (надають житлову послугу) відкривається електронний кабінет “Управитель/ Об’єднання/ Виконавець комунальних послуг”. У ньому здійснюється обмін інформацією між ОСББ, ЖБК, управителями багатоквартирних будинків, надавачами житлово-комунальних послуг та Пенсійним фондом відомостями по особах, котрі звернулись за призначенням соціальних виплат. На підставі отриманої інформації громадянам призначаються  субсидії та пільги.
        Зрозуміло, що за наявності комп’ютера, для керівників установ дуже зручно користуватися таким сучасним сервісом, оскільки значно скорочується час виконання функціональних обов’язків, не потрібно носити паперові довідки та перебувати в чергах. Діяльність в інтернет просторі дозволяє бути на постійному програмно - інформаційному зв’язку з Пенсійним фондом, що особливо актуально під час війни.
Зазначається, що вже понад 2200  управителів багатоквартирних будинків, ОСББ, ЖБК та постачальників комунальних послуг зареєструвались на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України, успішно працюють в електронному кабінеті, своєчасно надають інформацію по заборгованості та тарифах/внесках згідно з наданими послугами.
       
                                                     


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ