Інспектори з органічного виробництва з’являться в Україні

За матеріалами інтернет-видань 17.01.2022 681

Фактично вперше в Україні з’являться інспектори з органічного виробництва, які працюватимуть за українським законодавством, пояснили у міністерстві повідомила пресслужба Мінекономіки. Йдеться про органічне рослинництво, тваринництво, грибівництво, аквакультуру, виробництво органічних морських водоростей, органічних харчових продуктів та органічних кормів, а також заготівлю органічних об’єктів рослинного світу.

Перші 22 кандидати успішно здали кваліфікаційний іспит на інспектора з органічного виробництва. Вони пройшли тест для перевірки теоретичних знань загальних вимог законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції та тести для перевірки спеціальних знань у галузях органічного виробництва.

“Наразі всі кандидати успішно склали кваліфікаційний іспит. За рішенням Комісії їм буде видано свідоцтва інспектора з органічного виробництва та обігу органічної продукції із зазначенням галузі органічного виробництва”, - сказав заступник міністра економіки - торговий представник України Тарас Качка.

 

Теги: AGRO

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ