Із сиру - крем з грибами та цукерки
За матеріалами інтернет-видань
12.02.2024
410
У Сумській області споживачам пропонують протеїновий крем-сир із грибами шиїтаке. Він покращує пам’ять, бо шиїтаке містять селен, цинк, стеаринову та мирістінову кислоти, які можуть відновлювати нейронні зв’язки, покращувати пам’ять і розумову діяльність.
Зазначається, що такий сир містить 0% жиру, 0% цукру, 0% консервантів і 9% білків, має у складі безліч корисних бактерій. Його рекомендують вживати всім групам споживачів, особливо спортсменам.
Примітно, що сироварня ще створює класичні та унікальні кольорові сири. Майстри варять національний чедер у синьо-жовтих кольорах та чедер із деревним вугіллям, портвейном, червону гауду з томатами та зелену з базиліком і травами, сир із конопляним протеїном. А ще виготовляють навіть сирні цукерки. Їх створюють вручну із власного сиру.
Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ