Їстівна краса Петриківки

За матеріалами інтернет-видань 24.04.2022 836

У загальнодоступній FB групі "Цікава Петриківка" дописувачка Тетяна Соловей розмістила світлини незвичайних пасок. Схоже, що вона - одна із перших створила їстівну Петриківку. Та в коментарях всі дивуються, чи можна таку красу їсти? На що Тетяна Соловей зазначає:

"Кажуть, паски треба пекти з любов'ю, з миром та злагодою в душі. Але не можна сказати, що сьогодні саме ці ємоції превалюють у нас у всіх...
Але у мене вийшло) Значить, я робила їх з правильною енергетикою".

Тетяна Соловей розкрила секрет красивого розпису:   до  харчових барвників додати  білок перепелиного яйця, і  фарба готова! Малюйте на здоров'я!

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ