Їстівна краса Петриківки
У загальнодоступній FB групі "Цікава Петриківка" дописувачка Тетяна Соловей розмістила світлини незвичайних пасок. Схоже, що вона - одна із перших створила їстівну Петриківку. Та в коментарях всі дивуються, чи можна таку красу їсти? На що Тетяна Соловей зазначає:
"Кажуть, паски треба пекти з любов'ю, з миром та злагодою в душі. Але не можна сказати, що сьогодні саме ці ємоції превалюють у нас у всіх...
Але у мене вийшло) Значить, я робила їх з правильною енергетикою".
Тетяна Соловей розкрила секрет красивого розпису: до харчових барвників додати білок перепелиного яйця, і фарба готова! Малюйте на здоров'я!
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я