ХОЧЕМО, ЩОБ ПОНЯТТЯ ЗСУ І КОРУПЦІЯ БУЛИ НЕСУМІСНИМИ

За матеріалами інтернет-видань 18.12.2023 162

 

Залужний: Ми хочемо, щоб поняття ЗСУ і корупція були зовсім несумісні

Поняття Збройні сили України та корупція повинні бути несумісні. На цьому наголосив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний під час презентації роботи "Державного оператора тилу".

"Перше, що ми хочемо, щоб поняття Збройні сили і поняття корупції були зовсім несумісні. Збройні сили мають концентруватися на виконанні своїх завдань. Не на пошуку їжі, не на пошуку одягу, не на пошуку засобів бронезахисту і таке інше. Вони мають концентруватися на виконанні бойових завдань. Жодних проявів корупції не має бути", - наголосив Головнокомандувач ЗСУ.

Водночас Залужний додав, Збройні сили необхідно повністю забезпечити зброєю, яку вони потребують. І робити це потрібно своєчасно, додав Головнокомандувач.

"Друге, що ми чекаємо. Ми чекаємо те, що підтримав міністр оборони абсолютно, що ми маємо забезпечити якісно, усім тим, чим необхідно і саме головне, що потрібно Збройним силам України, своєчасно. Це дуже і дуже для нас важливо", - заявив Головнокомандувач ЗСУ.

Як повідомляли "Ми-Україна", міністр оборони Рустем Умєров презентував агенцію із закупівель для Збройних сил під назвою "Державний оператор тилу". Це державне підприємство, яке буде займатися усіма закупівлями у сфері оборони України


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ