На Покровському гаплик, хто зможе, допоможіть хлопцям, - «Пташка»

За матеріалами інтернет-видань 03.09.2024 106
На Покровському гаплик, хто зможе, допоможіть хлопцям,  - «Пташка»
   НАДВАЖЛИВО!
   На Покровському напрямку повна дупа. Без перебільшень. Поки всі радісно цвірінькають про Курськ, Покровську залишилось кілька тижнів. Міста, де я місяць тому пила каву, вже окуповані. В місто, де я жила останні два тижні, вже долітають фпв. Всі безпечні села, де я відпочивала після позицій - окуповані. Глибокий тил, де я заправляла авто та віддавала поранених - передова. Це просто не вкладається в моїй голові. Я просто не вірю у ці темпи.
   Катерина Поліщук, "Пташка", військовослужбовиця 59 ОМПБр імені Якова Гандзюка.
   Знаєте, півтора року з 59 ОМПБр ЗСУ не пройшли дарма. Хлопці підтримали мене тоді, коли все здавалось втраченим. Прийняли мене в найважчий період для мене. Прийняли не образ, а просто дівчинку, яка хоче допомогти і потребує допомоги.
Зараз вони в повній дупі. І я чхати хотіла на командування, їхні амбіції, зірочки та інтереси. Допомога потрібна хлопцям! І з свого боку я просто не можу стояти осторонь. Не можу дозволити повторитись Маріуполю.
   Не можу дозволити кривавими літерами в нашу історію вписати «ПОКРОВСЬК». Не можу дозволити помирати сотням моїх друзів, через кількох високопосадових імбіцилів-карʼєристів.
   Я відкриваю великий збір на дрони, фпв, антени, екофло, апаратуру для польотів для БІЙЦІВ 59 ОМПБр, які тримають Покровський рубіж, дорогу на Дніпро. Жоден дрон не осяде на складі, жодна копійка не піде для здобування чергової зірочки чергового командира. Всі дрони я особисто передам самим бійцям, справедливо розділивши по підрозділах. Зараз, як ніколи потрібен твій донат.
   Автору найбільшого донату я подарую нову гільзу, яку зараз розписую. Десятьом випадковим людям, що задонатять від 100 грн., я подарую свій прапор з підписом або шеврон.
   Україна потребує тебе зараз.
Дублюю в коментарі, посилання в шапці профілю : https://send.monobank.ua/jar/z4NjouviQ
5375411206884517 Монобанк
4149499994979654 ПриватБанк
Katerinapolisuk007@gmail.com пейпал.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ