Кислиця - членам Радбезу ООН після удару по Дніпру: «Чи відчуваєте ви липку кров, коли тиснете руку небензі?»

За матеріалами інтернет-видань 15.01.2023 509
Кислиця – до членів Радбезу ООН після удару по Дніпру: "Як це – бути поруч із м’ясником у палаті?"

Фото: Getty Images

     Дипломат поцікавився, чи відчувають вони теплу та липку кров, коли потискають руку небензі?

Постпред України в ООН Сергій Кислиця звернувся до членів Радбезу Організації після російського ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі.

Своє звернення дипломат опублікував у Мережі.

       Кислиця поцікавився у інших членів Радбезу ООН, як це – бути поруч із м’ясником у палаті? Очевидно, мається на увазі постпред росії василь небензя.

      "Як це – бути поруч із м'ясником у палаті? Ви відчуваєте теплу та липку кров, коли потискаєте його руку? Наступного разу, коли ви потиснете йому руку, подумайте про мирних жителів, убитих російськими ракетами в Дніпрі! Подумайте про це, коли різники говорять про російську церкву, яка благословила російську армію", – йдеться в заяві постпреда України в ООН.

До свого допису дипломат додав фотоколаж із портретами 15 членів Радбезу ООН, де портрет небензі наче облитий кров’ю.

     Нагадаємо, росія завдала ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі вдень 14 січня, зруйнувавши одразу 72 квартири. Під час атаки, станом на 8 ранку 15 січня, загинули 19 людей, ще 60 – постраждали. Люди ще можуть бути під завалами, тож рятувальники розбирають зараз місце руйнування, маючи інформацію про 100-200 прописаних у цих помешканнях людей. 

       Після атаки по Дніпру радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив про необхідність виключити росію з Радбезу ООН. Він наголосив, що присутність рф у цьому органі – ганьба для всього світу.

А президент України Володимир Зеленський після масованого обстрілу низки областей закликав міжнародних партнерів не вагатися з постачанням тієї зброї, яка допоможе вже цього року привести до поразки державу-терориста.

   "ТСН".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ