Коаліції «Рамштайн» пора отямитися і почати діяти!

За матеріалами інтернет-видань 05.02.2024 272
 
Розслідування удару по вокзалу в Краматорську: хто і чим стріляв
    Фото: соцмережі
   Терористична росія атакувала касетними боєприпасами вокзал у Краматорську 8 квітня 2022 року
   Історичний ПАРАДОКС новітньої доби. (Про це теж потрібно говорити.)
Ця війна є найтрагічнішим історичним ПАРАДОКСОМ новітньої доби. Причому, подвійним (якщо не потрійним)! Бо замість очікуваного Фукуямівського КІНЦЯ ІСТОРІЇ, це може виявитись БУКВАЛЬНИМ ЇЙ ВИРОКОМ.
   ПЕРШИЙ парадокс був закладений неоднозначністю сумнозвісного Будапештського Меморандуму (складений, очевидно, за порадою покійного п. Бжезинського так, аби була можливість для ‘інтерпретацій’). Логіка ж Історичного процесу в той момент просто благала: популяризуйте у Світі Приклад України всілякими засобами та способами: від Нобелівської Премії Миру до проведення відповідних різноманітних міжнародних тематичних симпозіумів, конференцій, фестивалів із участю в них відомих діячів науки, культури, мистецтва – хай Найосвіченіші люди Сучасності теж дадуть оцінку цій воістину Історичній Події, та власні Рекомендації щодо того, аби вона стала ТРЕНДОВОЮ в Міжнародній політиці.
   Якщо ж із Нобелівською Премією з’явилися б проблеми (хоча дивно, що Нобелівський Комітет сам Своєчасно не проявив такої ініціативи), то заснуйте від Імені ООН Спеціальну Премію за Добровільну Відмову Країни від ядерної зброї, Престиж якої навіть багатократно переважав би Нобелівську (бо це того варте). Надавайте Україні різноманітні економічні преференції, зокрема, щодо міжнародних кредитів, інвестицій та цін на енергоносії. Зробіть Все для того, щоб Світ Переконався, що відмова від ядерної зброї буде НАЙВИГІДНІШИМ рішенням для Кожної Країни і її народу. Щоб таким чином цей Договір ЗАОХОЧУВАВ інші народи та країни Приєднуватися до нього.
   Таким чином перед Людством відкривалося ІСТОРИЧНЕ ВІКНО МОЖЛИВОСТІ суттєвого Скорочення ядерних озброєнь, та повного припинення їхнього Розповсюдження. А в ПЕРСПЕКТИВІ, якби рівень довіри між Країнами-Гарантами суттєво зріс – і повного ядерного Роззброєння! Боже, як мало це коштувало би Людству, і як легко це можна було зробити! Паркадоксально – ЯК ЦЕ МОЖНА БУЛО НЕ ЗРОБИТИ?!
   Натомість ДРУГИЙ Парадокс став логічним наслідком ПЕРШОГО. Спровокована БЕЗДІЯЛЬНІСТЮ Світової Еліти (а в окремих випадках і прямим потуранням) російська Агресія, нечувано дика за масштабом своєї первісної звірячої жорстокості ЗАКОНОМІРНО запустила Глобальну Ланцюгову Реакцію Гонки всіх Мислимих Озброєнь – і, в першу чергу, - ядерних. А також цілу низку локальних військових конфліктів, з явною перспективою їх переростання в Глобальний Ядерний Конфлікт. Що чітко засвідчила одна із найавторитетніших міжнародних організацій Вчених-експертів, яка заснувала відомий символічний Годинник Судного Дня, перевівши через війну росії проти України та ядерні погрози росіян його стрілки 24 січня 2023 року на цілих 10 секунд вперед (23:58:30). Так близько до Опівночі (Моменту можливої глобальної рукотворної катастрофи) ці стрілки ще ніколи не стояли.
   Та можливий і ТРЕТІЙ Парадокс, який полягає в тому, що ОЧІКУВАНИЙ і здавалося б, такий близький в той момент, коли шановний філософ писав свою знамениту книгу про ‘Останню Людину’ Фукуямівський ‘КІНЕЦЬ ІСТОРІЇ" може, в дійсності, виявитись для Людства Тисячолітнім Новітнім Рабством. Це в тому випадку, якщо в цій ВІЙНІ переможе не Демократична Коаліція, а Коаліція Осі ZЛА. Бо саме на такий результат очікує сьогодні Китай. А далі СИМБІОЗ найбільшого природного з найбільшим людським ресурсом та здатність диктаторських режимів до необмеженого нарощування воєнних економік і військових сил за рахунок ДОБРОБУТУ населення (що є неможливим для демократичних країн) перетворить цю коаліцію у жахливого військового Монстра, котрий по черзі обманом, підкупом, шантажем вириватиме з рядів зрадливої, сварливої Демократичної коаліції все нові і нові її Найслабші Ланки, поки не поставить Хрест над сподіваннями Людства на будь-яку ЦИВІЛІЗОВАНІСТЬ. Отаким, скоріш за все, на жаль, може виявитися справжній “КІНЕЦЬ ІСТОРІЇ”. Привіт, "ОСТАННІЙ ЛЮДИНІ"!
  Олександр Медведєв, блогер, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ