Колаборанти допомагають ворогові вивозити зерно з українських територій

За матеріалами інтернет-видань 12.05.2022 350

За повідомленням у FB Людмили Денісової,  Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини,  у  Пологах Запорізької області зерно та насіння соняшника, що знаходяться у сховищах, готують до транспортування до рф.
За словами Л. Денісової, частина збіжжя, яке рашисти вкрали в Україні, знаходиться у Середземному морі на суховантажах під прапором росії. Найбільш ймовірна країна призначення вантажу – Сирія. Звідти контрабандою зерно може постачатися до інших країн Близького Сходу.
Крім того, вона повідомила, що з Енергодара у напрямку Кам'янки Дніпровської під охороною військових виїхала колона російських вантажівок з зерном. Кінцевий пункт призначення колони – тимчасово окупований Крим.
Зафіксовані випадки, коли колаборанти докладають зусиль для вивезення зерна з українських територій. Так, за твердженням Людмили Денісової, у  селі Волохів Яр Харківської області колаборанти допомагають окупантам вивозити зерно з ангарів. Зерновози вирушають на російський кордон.
"Півтори тисячі тонн зернових вивезено зерновозами із Малої Лепетихи Херсонської області до окупованого Криму.
Є інформація, що, окрім зерна, окупанти вивозять до Криму великі обсяги викрадених в Україні овочів – буряка, картоплі, капусти", - зазначила Уповноважена Верховної Ради України з прав людини.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ