Коли громадяни рф припинять війну?

Григорій Давиденко 06.01.2023 496

На зображенні може бути: текст «reHepaлbHий wTa6 3c yKpaйHи iHфopmye npoTRrom 24.02.22 06.01.2023 OPIEHTOBHI BTpaTи npoTиBHиKa cKлaли: лKBAoBaHo oco6oBoro cKлaAy +530 110250 LIQUIDATED PERSONNEL TAHKIB +23 3064 TANKS 6oйoBиx 6poHboBaHиx mawиH +16 6124 ARMOURED PERSONNEL VEHICLE apTилepйcbKиx cиcTem pc3B +8/5 2059 ARTILLERY SYSTEMS MLRS 215 3aco6и nno ANTI-AIRCRAFT WARFARE SYSTEMS +1/1 285/202 285 ΛΙΤΑΚΙΒ/ΓΕΛΙΚΟΠΤΕΡΙΒ AIRCRAFT/HELICOPTERS 1844 6nлa onepaTиBHo-TaKTи4Horo -TaKTи4Horo piBHR UAV OPERATIONAL TACTICAL LEVEL 723 KpилaTi paKeTи CRUISE MISSILES Kopa6л /KaTepи WARSHIPS/BOATS aBTomo6лbHa TEXHIKA TA uиcTepHи nmm +38 4090 VEHICLES FUEL TANKS cneuaлbHa TEXHIKA SPECIAL EQUIPMENT»

       У цій війні число знищених на полі бою рашистів, оприлюднених уранці Генштабом, вражає. Лише за крайній неповний рік рф втратила вже більше 110 тисяч власних громадян! І - майже тиша в ній... Лише невеликі протести в національних краях Дагестані, Якутії, Башкортостані, Татарстані тощо, трохи в центрі. Плюс ще не надто потужний партизанський рух. А коли розпочалася Перша Чеченська війна, в грудні 1994 року Комітет солдатських матерів, що об'єднує, згідно з Вікіпедією, понад 300 громадських організацій росії, публічно закликав владу єльцина припинити ганебну війну. І постійно, гучно тиснув на кремль із цією вимогою. Тепер подібного не чути, єдиного масового протестного руху катма.

      Ця обставина показує ступінь отупіння, деградації строкатого російського суспільства. Його прагнення і мрії сконцентровані переважно не на собі, не на щасливому житті власних родин, роботі, а на тому, як доточити до їхньої і без того безмежної, напівпустельної імперії ще й українські землі. А українців зробити "малими рабами отими, німими". Спостерігаючи за тим, що відбувалося з німцями під впливом тоталітарного гітлерівського режиму, німецький гуманіст Бонхеффер зауважив, що повальна глупота має соціальну, психологічну природу. Вона поглинає тих, хто живе за тоталітарної влади і на підсвідомому рівні охоплює їхні душі темрявою. Визволення в такому випадку може прийти зовні, наголошував Бонхеффер,. Так і сталося в 1945-му.

Полонені російські військові: відео зізнань про злочини в Україні

       Полонені "визволителі"

       А до агресивної російської імперії, яка затіяла  і здійснила і ту, Другу світову, війну вочевидь, таке визволення прийде або з кардинальною зміною влади в кремлі, або зі вступом батальйонів "Вільної Росії", "Туран", білоруських полків Кастуся Калиновського, грузинських та інших, п'яти батальйонів бійців Ічкерії, що воюють сьогодні в складі ЗСУ, на її територію. Самі жителі рф переважно не мають волі, аби припинити цю ганебну війну, вигідну лише Піднебесній. Дохідливо у вчорашньому зверненні до мешканців рф це пояснив президент України Володимир Зеленський:

      - Щоб закінчити війну швидше, потрібно зовсім інше, не "тимчасове перемир'я" на Різдво. Потрібно, щоб громадяни росії знайшли в собі сміливість хоча б на 36 годин, хоча б під час Різдва звільнитися від свого ганебного страху перед однією людиною в кремлі. Ваш страх перед ним знищує вашу країну, яка теж уже глибоко... але не в бункері. Закінчити війну – це припинити агресію вашої держави. Навіть коли ваші ракети і дрони не б'ють по наших містах, терор на окупованих територіях триває. Жодних перепочинків ви українцям не даєте. Людей катують, б'ють струмом, ґвалтують. Це триває щодня, поки ваші солдати на нашій землі. І війна закінчиться – тоді, коли ваші солдати або підуть, або ми їх виженемо.

      А поки поневолені народи рф ще пхають, зі зброєю в руках, прадавню, ветху, криваву колісницю імперії на смітник історії. Число полеглих в Україні із "охопленими темрявою душами" йде на другу сотню тисяч... Вочевидь, свідомість громадян рф змінять успішні дії Збройних сил України. Уже майже наполовину, згідно із соцопитуваннями, зменшилося число прихильників війни В Україні. Бо в імперії, за однозначним науковим висновком Інституту вивчення росії, який очолює Володимир Огризко, розуміють лише мову сили. І більше ні-чо-го. Тож будьмо і надалі сильними, браття-українці. Лише це гарантує Перемогу.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ