Коли почнуть допитувати держзрадника Баканова, який сприяв окупації України ерефією? - Бутусов

За матеріалами інтернет-видань 27.07.2023 245
    Іще про непокарану державну зраду. Екс-голова СБУ, лейтенант Іван Баканов живе тепер далеко від війни, отримав статус адвоката. Щойно він дав інтерв’ю, де розповів, як ефективно захищав державу. І навіть морські дрони, якими СБУ та ВМС спільно підірвали Кримський міст у липні 2023-го, на думку Баканова, розробили саме завдяки його задуму.
   Як таке взагалі можливо? Баканов призначив на вищі посади в СБУ викритих агентів фсб! Той же Олег Кулініч сидів в нього в робочому кабінеті постійно, особливо після початку війни! Він кинув свою посаду - начальника ГУ СБУ по Криму у Херсоні, здав усіх наших людей у Криму, здав усі наші таємниці! Баканов не тільки просував російську дезінформацію перед вторгненням, він сприяв своїми діями окупації. А у перші дні війни ховався та не ухвалював взагалі ніяких рішень! Ні до яких атак дронів Баканов, звичайно, ніякого стосунку не має.
   То якже ви там розслідуєте справу про здачу півдня України, допитуєте військових, коли ви заборонили слідчим допитувати екс-голову СБУ, який призначив групу агентів фсб на керівні посади саме на цей напрямок?
   І дотепер Баканов не є фігурантом кримінальних справ, він живе собі мирним життям, коли десятки тисяч загинули через цю зраду, через ці злочинні діі та бездіяльність...
   Іван Баканов, який нахабно гуляє на волі, а не під слідством та не сидить у камері - це демонстрація, що навіть державна безпека, закон та справедливість в Україні нічого не варті, якщо ти директор «Кварталу 95».
   Юрій Бутусов, військовий експерт, сторінка ФБ.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ