Командувач УДА Дмитро Ярош нагородив учителів Кам'янського

Григорій Давиденко 04.10.2024 124
Командувач УДА Дмитро Ярош нагородив учителів Кам'янського
  На зображенні може бути: 2 людини та текст
   Колеги, це наша з вами спільна нагорода!
   За постійні добрі справи для передової та з нагоди Дня Учителя наказом командувача Української добровольчої армії Дмитра Яроша нагороджено почесною відзнакою УДА «Крила добровольців» директорку департаменту освіти міста Камʼянське Наталію Реву та всю організацію Освітяни Кам'янського.
   Про це інформує Українська добровольча армія на своїй офіційній сторінці в ФБ.
   Нагороду вчора, 3 жовтня, вручила начальник відділу забезпечення головного штабу УДА Валерія Риженко під час святкового заходу, присвяченого Дню працівників освіти, та подякувала освітянам за постійну та потужну допомогу підрозділам УДА.
  "Колеги, це наша з вами спільна нагорода! Разом переможемо!", - наголосила Наталія Рева на урочистому зібранні освітян Кам'янського.
   Своїми роздумами в соцмережах про роль Учителя поділився командувач Української добровольчої армії, житель села Романкове, що входить тепер до Кам'янського, Дмитро Ярош.
   "Субʼєктивна думка.
   Під час Війни за Незалежність головними стовпами Держави є Воїни, які її боронять; Вчителі, які вчать наших дітей мислити, діяти і говорити українською мовою; Лікарі, які лікують наші тіла; Священники, які лікують наші грішні душі; Фермери і Підприємці, які створюють Тил…
   Влада ж, яка обрана народом до Війни, враховуючи всі свої недоліки, має обʼєднувати всіх Громадян України та бути Справедливою і Доброчесною.
   Тоді ми, всі разом, обовʼязково, переможемо одвічного ворога…
Альтернативні варіанти теж існують, але вони - не бажані…
Слава Україні!"

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ