«Концерт» імені пригожина ще не зіграний

За матеріалами інтернет-видань 28.06.2023 268

   В кремлі – підкилимний мордобой на тему, хто врятував країну від пригожина. Найоперативніша версія, яка зайшла через проросійські телеграм канали – перемовини з екс-кухарем пригожиним вів екс-охоронець путіна дюмін.

   Персона дюміна (а за нею – начальник росгвардії золотов) давно мусолилася у медіа як головного претендента на наступника путіна. Персона – мерзенна і цілком в дусі путінського оточення – безпосередня участь у анексії Криму, керування штабом сухопутних військ, ну, і, звісно, неодноразово потрапляв під санкції.  

   За іншою злитою у ЗМІ версією, – всім керували секретар ради безпеки патрушев та голова ап вайно. шойгу і герасімов, за усіма версіями, участь у перемовинах не брали, відтак їх прибрали подалі від тіла царя...

Світова преса висміяла путіна у карикатурах після заколоту Пригожина

   А тепер найголовніше – не так важливо хто насправді вів перемовини з пригожиним і хто за ним, можливо, стояв. І навіть не важливо, скільки в цьому всьому було чиєї режисури. Важливо, що всі ці мордобої і самоствердження відбуваються за рахунок репутації царя, який, виявляється, не контролює ситуацію в країні.

   У цій ситуації путін ризикує стати "кульгавою качкою" – ситуацією, коли президент все ще при владі, але ось-ось залишить свою посаду і від нього все менше щось залежить. Натомість, лизоблюди, олігархи і раби панічно шукають собі нового господаря.

   Найзагадковішою частиною концерту пригожина є висловлювання про відсутність причин воювати з Україною – сказані ним якраз перед самим початком путчу. Нагадаю, що пригожин заявив, що Україна насправді не обстрілювала Донбас 8 років, і що максимум, – це перестрілювалася з російськими військами, які, виявляється, там таки були.

   І це цікаво. Бо якщо задачею путчу було вплинути на путіна заради якихось рішень – то це точно погана ідея, бо для путіна це аж ніяк не аргумент. Навіть, навпаки.

Якщо задачею було вплинути на росіян – ну, щоби отримати "електоральну підтримку" пригожину на шляху до влади – то це теж не аргумент, бо росіянам давно байдужа справедливість щодо українців.

   І залишається єдина аудиторія – це Україна і Захід. Це сигнал, що пригожин і ТІ, ХТО ЗА НИМ СТОЇТЬ, готові здати свого плєшивого фюрера.

І тому концерт імені пригожина ще не зіграний. Бо якщо пригожин ніби вже десь в білорусі чи поза нею, то ті, хто стоять за ним, – досі в кремлі.

   Вони скоро стануть ще впливовішими. І прямо натякають, що отримавши ПОВНУ владу, вони будуть готові визнати, що причин воювати з Україною не було. З усіма наслідками, які випливають з цього.

   ФБ-сторінка автора.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ