Корупцію в Україні масштабують ті, хто її покриває, - Віталій Шабунін

За матеріалами інтернет-видань 27.06.2024 1153
Корупцію в Україні масштабують ті, хто її покриває, - Віталій Шабунін
   Глава Офісу президента України Андрій Єрмак написав про якихось людей, які "навмисно масштабують проблему корупції в Україні".
   Віталій Шабунін, голова правління Центр Протидії Корупції, офіційна сторінка ФБ.
   Погоджуємось, що Україна точне НЕ є найкорумпованішою державою.
Але ворожому наративу про "суперкорумповану Україну" підігрують не ті, хто цю корупцію викривають. А ті, хто її покривають!
⭕ Як це було з ексміністром оборони Резніковим, якого після скандалу з "яйцями по 17 грн" тримали на посаді ще 7 (!) місяців.
⭕ Або із заступником генпрокурора Вербицьким, подруга якого придбала Porsche Macan T за 100 тисяч доларів та стала власницею маєтку за 48 млн грн.
⭕ Чи з головою Антимонопольного комітету Кириленком, який не може пояснити походження статків на 70 млн грн, але який їде розмовляти про... вступ України в ЄС.
⭕ Ніхто не перевіряє першого заступника директора ДБР Удовиченка, який оселився у на печерських пагорбах в апартаментах вартістю від 900 тисяч доларів.
⭕ Ніхто не чіпає і голову Одеської обласної адміністрації Кіпера, який взяв під ручний контроль 85% агроекспорту України.
    Зважаючи на усю повноту влади, Єрмак міг би за годину загасити всі корупційні скандали, а не займатись полюванням на відьом.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ