кремль вигубив 300 тисяч власних громадян на війні в Україні

Григорій Давиденко 31.10.2023 333

На зображенні може бути: текст «npoTRrom 24.02.22- -31.10.2023 OPICHTOBHI BTpaTи npoTиBHиKa cKлaли ~300810 +870 oco6oBoro cKлaAy personnel 321 лTaKB aircraft 5211 +21 TaHKi̇B tanks 324 reлKonTepиB helicopters 5440 +21 6ðлa onepaTиBHo-TaKTи4Horo piBHR UAV operational-tactical level 9804 +29 6oйoBиx 6poHboBaHиx mawиH armoured personnel vehicle 1546+2 +2 KpилaT paKeTи cruise missiles 7227 +25 apTилepийcbKиxcиcTem artillery systems 20 Kopa6л/KaTepи warships/boats 844 +10 PC3B MLRS 1 noABoAH 4oBHи submarines 9590 +35 aBTomo6лbHa TexHi̇Ka Ta uиcTepHи vehicles & fuel tanks nmm 562 3aco6иnno nno anti-aircraft warfare systems 1016+2 +2 cneuaлbHa TexHi̇Ka special equipment reHepaлbHий wTa6 36poйHиx cил yKpaeHи»

    Під час двох Чеченських воєн у 90-х роках загибель перших 50 тисяч воїнів рф на загарбницькій, безглуздій  війні у вільній державі Ічкерія дуже болісно сприймалася тодішнім російським суспільством. Били в набат солдатські матері, відкрито засуджували агресію громадські організації і публічні особи. Цифра в 50 тисяч, підступно перекреслених кремлем молодих життів, була свого рода табу, переступ якої привів до тями більшість населення.

  З плином часу пропаганда московії сягнула таких вершин підлості і брехні, що сьогоднішня чорна цифра - більше 300 тисяч полеглих воїнів рф на загарбницькій, безглуздій війні в Україні лише за 20 місяців повномасштабного вторгнення - не викликає активних протестних рухів у імперії. "Од молдованина до фіна На всіх язиках все мовчить, Бо благоденствує!" - затаврував давню московську дійсність Тарас Шевченко у поемі "Кавказ".

Версія для друку > {description}

    Про причини агресивності і бездушності московитів легендарний полковник запасу ЗСУ Віктор Таратушка, багаторічний очільник Спілки офіцерів України у Дніпропетровській області, котрому працівники органів правопорядку на початку 90-х надягли кайданки за вимогу спілкуватися з ним державною мовою, за що потім поплатилися посадами, розповів "Фермеру Придніпров'я" наступне:

   - У мене в росії живе рідна сестра, з якою раніше були добрі стосунки. Але і вона таки піддалася кремлівській пропаганді. У 2014-му заявила мені; "То ви там у Донбасі самі із собою воюєте, ніякої росії там немає! Не хочу з тобою більше говорити, бо ти бандерівець!" Відтоді не спілкуємося. У багатьох українців є родичі в московії, але у більшості знайомих така ж ситуація з ними. Вони не знають правди про цю війну, живуть фактично в "ящику", змонтованому кремлем.

   До цих слів Віктора Васильовича варто додати, що тінь на героїчну постать Провідника ОУН Степана Бандери умисно і підступно кинута московією. Біля двох із половиною сотень загонів нквд, за розсекреченими архівними даними, для придушення спротиву Української повстанської армії перебували тривалий час у лісах Карпат, Буковини і Волині, мали форму бійців УПА. Вони одягали її під час фактично показових страт вчителів і працівників новоутворених сільських рад. нквд не щадило своїх, відтак цьому величезному обману "бандерівці стріляли в спину мирним людям" досі, на жаль, ще вірять в ерефії. Як і міфу 2014-го "бандерівці розіп'яли хлопчика в Донбасі". Лише біля 15 % жителів рф є свідомими, як Лія Ахеджакова, Андрій Макаревич і Максим Галкін, котрі підтримують Україну і розуміють ступінь неадекватності кремля.

  Ця війна таки призведе до нових, глобальних зрушень на планеті Земля, переконаний Віктор Таратушка. Прикро лише, що осатаніла, терористична московія не була зупинена демократичним світом ще три десятки літ тому, коли здійснювала "килимові" авіаційні бомбардування Грозного та інших чеченських міст. І не була стриножена в Грузії у 2008-му, коли атакувала танковими колонами. Тоді б не було її авіабомби по драмтеатру в Маріуполі, жахіть Бучі, Ірпеня та Ізюму, ракетних ударів по Дніпру, Краматорську, Кременчуку, селі Гроза...

   І були б живі тисячі Українських Героїв, які віддали власні життя, аби російська фашистська нечисть не ширилася Україною.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ