Криничанська ОТГ продовжить у 2023 році колективну роботу над своїм зміцненням

За матеріалами інтернет-видань 04.01.2023 520
Криничанська ОТГ продовжить у 2023 році колективну роботу над своїм зміцненням

Близько 300 мешканців  села Маломихайлівка Криничанської ОТГ забезпечені питною водою. Тут здійснений демонтаж старої водонапірної башти і  встановлено нову  башту Рожновського. Сума затрачених коштів склала 226 тис. грн. Такі дані навів Криничанський селищний голова Юрій Балюк у звіті за 2022 рік.
Він, зокрема, повідомив подробиці проведеної роботи Криничанської селищної ради та її виконавчих органів минулого року і наголосив на нововведеннях, які супроводжуватимуть життя громади у 2023 році.
Так, завдяки придбаній спецтехніці на суму 1350,0 тис. грн. (трактор МТЗ-82.1 з комплектуючими (відвал сніговий гідро поворотний, відвал передній гідравлічний, багатопозиційний, косарка роторна, причіп тракторний) буде змога обкошувати узбіччя доріг, вивозити сміття, проводити взимку розчистку вулиць.
У селі Промінь встановлено автобусну зупинку, яка  за рахунок депутатської субвенції обласного бюджету придбана за 84,9 тис. грн.
У Маломихайлівці згодом розташується спортивний та ігровий майданчики. Дитяче дозвілля коштувало 130 тис. грн.(обласний бюджет).
50 нових сміттєвих баків закуплено за 290,2 тис. грн. Крім них, 6 урн об’ємом 80 літрів  мають встановити  на стадіоні та в береговій зоні центрального ставка в смт Кринички.
Вартісне придбання для громади - навісний подрібнювач гілок для трактора МТЗ-82.1 на суму 255,4 тис. грн.
Крім нього, ще придбано за 93,7 тис. грн. паркан для огородження дитячих та спортивних майданчиків.
Фарба для мостів, електронні таймери e.control для встановлення на системах вуличного освітлення, сирена у Світлогірському, дорожні знаки на 63 тисячі гривень - все це не таке дороговартісне, але, сподіваємося, забезпечить якісні умови проживання у громаді.
До того ж, Криничанська ОТГ  прийняла більше 1200 внутрішньо переміщених осіб, у яких тепер є нова домівка.


 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ