Кривавий день для України

Григорій Давиденко 27.06.2022 489
Кременчук, 27 червня, після ракетного удару по ТРЦ
Давно сказано: увесь час свого існування москва здійснює ступеневу агресію щодо сусідів. Вона чимдужча тоді, чим менша кара за ці злочини. Вочевидь, після бомбардувань і ракетних ударів 24 лютого 2022 року мала одразу настати повна економічна блокада країни-агресора. Світ і йде до цього, але вкрай повільно. І гарантами Будапештського меморандуму повинна бути негайно надана зброя для захисту повітряного простору України. Теж є рух в цьому напрямку, але далеко не достатній. Поки цього не буде, і не буде достатньо важкої артилерії на фронті, доти українці не мають спокою в жодному краї.держави.
Наслідки недостатності уваги демократичного світу до показової, викличної агресії московії ми бачимо по сьогоднішньому, особливо кривавому дню для цивільного населення Кременчука, Харкова, Лисичанська і Донецька.
У Дніпропетровській області теж було неспокійно, на щастя, без постраждалих. Голова облради Микола Лукашук повідомив про цей трагічний для України день:
- Впродовж дня російські окупаційні війська зі ствольної артилерії обстріляли прикордонні території Широківської громади у Криворізькому районі. На щастя, постраждалих немає, руйнувань також.
О 20-й годині вечора піротехніками ДСНС було знищено бойову частину ракети, котру виявили в районі Ігрені. Тривога, яку було оголошено о 20:03, із ліквідацією частини ворожої ракети, не пов‘язана. Це збіг обставин.
Страшний, кривавий день для України. росія – країна-вбивця, країна-окупант, яка нанесла удари по мирному Кременчуку, по Харкову. Загинули люди.
Немає таких слів, які могли б передати всю лють. Вбивці відповідатимуть за кожен злочин.
Віримо в ЗСУ. Наші захисники зроблять все можливе і обов’язково виженуть цю російську нечисть з української землі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ