Криворіжжя і Нікопольщина знову під обстрілами

Григорій Давиденко 15.08.2022 541
Умови розселення вимушених переселенців в Україні ...
Сьогоднішній день не додав нічого нового до примітивного "меню" рашистських "визволителів". Все ті ж обстріли півдня Січеславського краю, нагадування про міфічну "велич" недорозваленої дикунської імперії. Голова обласної ради Микола Лукашук повідомив про свіжі "подвиги" московської орди, яка молодець проти овець, а проти молодця - сама як вівця:
- Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 173 доба добігає кінця.
Криворіжжя і Нікопольщина знову під обстрілами.
🔺Вдень окупаційна армія рф з «Ураганів» вдарила по Зеленодольській громаді, також під ворожий вогонь потрапили прикордонні території Апостолівської ТГ, що у Криворізькому районі. Жертв немає, руйнувань також.
🔺Близько шостої вечора росіяни обстріляли території між населеними пунктами в Марганецькій громаді Нікопольського району. На щастя, без постраждалих.
🔺Щодо інших громад нашої області – все спокійно, день минув без надзвичайних ситуацій. На кордонах Дніпропетровщини все під контролем Збройних сил України. Наші захисники окупантів в область не пустять, але ворог продовжує тероризувати нас обстрілами. Тому пам‘ятайте про правила безпеки.
Наразі на Дніпропетровщині проживає 306,8 тисяч переселенців. З них 105,7 тисяч жінок і 77,4 тисяч дітей.
▪️Дніпро – 125,4 тис.;
▪️Кривий Ріг – 59,1 тисяч громадян.
Розумію, що через регулярні обстріли людям складно тримати себе в руках і не піддаватися паніці. Ворог цього і хоче – щоб ми зневірилися. Втім, ми такого подарунку їм не зробимо.
Можете допомогати державі на своєму місці? Робіть це сьогодні. Будь-який внесок, навіть найменший – це внесок у спільну Перемогу.
Вірте в ЗСУ, в наших захисників, в Президента. Вірте в самих себе, у свою державу і в нашу Перемогу. Ми обов‘язково впораємось.
Мирної ночі 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ