Криворізькі ялинки і сосни зі скверу Південного ГЗК переправлені для перекриття бліндажів

За матеріалами інтернет-видань 10.03.2022 800

За словами начальника Військової адміністрації міста Кривий Ріг Олександра Вілкула, сьогодні на передову були відправлені ялинки та сосни із скверу перед ПК «Південний ГЗК». Як уточнив Олександр Вілкул, для оборони міста спрямовуємо всі сили та всі ресурси.

"Ми вже збудували глибоку ешелоновану оборону за межами міста, щоб не допустити вуличних боїв, до яких ми теж готові. Але зараз головне завдання – не впустити ворога до міста. У нас достатньо техніки, блоків, екскаваторів, протитанкових їжаків, все, що треба використовуємо. Єдине – у нас не вистачає лісів, ми степова зона. Потрібен ліс-кругляк для перекриття бліндажів, які можуть урятувати життя наших хлопців від «Градів».

Я теж жив на Південному проспекті, коли він ще був вулицею Шкірятова і теж милувався цими ялинами і соснами. Але сьогодні ці ялинки та сосни рятуватимуть життя наших хлопців, які на передовій. Я гарантую всім криворіжцям, що після війни, після нашої перемоги ми тут збудуємо найгарнішу площу та сквер. І тут буде пам’ятник нашим захисникам!» - запевнив Олександр Вілкул.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ