Криворізький дошкільний заклад здобув «Енергію Сонця для діточок»

За матеріалами інтернет-видань 27.12.2023 240
Криворізький дошкільний заклад здобув «Енергію Сонця для діточок»

Ясла-садок №77 Криворізької міської ради - єдиний дошкільний заклад  Дніпропетровської області, який виборов перемогу у проєкті «Енергія Сонця для діточок». Його реалізує Держенергоефективності спільно із проєктом «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що виконується GIZ за дорученням уряду Німеччини та співфінансування уряду Швейцарії, а також разом із НАК «Укрсвітлолізинг».
Загалом переможцями стали 18 дитсадків в українських громадах.  У межах проєкту громади отримають геліосистеми для встановлення на дитячих садочках. Такі установки забезпечать безперебійне гаряче водопостачання впродовж року у закладах. Тобто комфорт для дітей та економія коштів в бюджетних установах гарантована.
За словами Голови Держенергоефективності Ганни Замазєєвої, у відборі взяли участь понад 120 громад з України. Всі вони відповідально поставилися до важливих вимог проєкту – наявність укриття та впровадженої системи енергоменеджменту в громаді.
У майбутньому ця ініціатива дозволить масштабувати цей проєкт та його можливості, щоб сприяти енергетичній стійкості українських громад.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ