Криворізький і Нікопольський район вночі знову обстріляли рашисти

Григорій Давиденко 27.08.2022 606

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

       Дикунський "джентльменський набір" терористичної рф і цієї ночі виявився незмінним біля південних окраїн Дніпропетровщини. рашисти здійснили кілька умисних обстрілів мирних населених пунктів, що категорично заборонено міжнародними законами і правилами ведення війни, затверджених більше 190 державами 12 серпня 1949 року у Женевських конвенціях про захист жертв війни. Про нові воєнні злочини рашистів повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:

   - 🔺По Нікопольському зі ствольної артилерії вдарили сім разів. В Нікополі з десяток житлових будинків пошкоджено, перебиті лінії електропередач, кілька тисяч містян нині без світла. Також зачепило навчальний центр.
Вдарили і по Червоногригорівській та Марганецькій громадах. Обстрілом пошкоджено житловий будинок, господарчу споруду, авто.
Люди не постраждали.
🔺По Криворізькому району гатили з «Ураганів». Є пошкодження будівель в садовому товаристві та електромереж. В Зеленодольській ТГ під обстріл потрапило енергетичне підприємство. Минулося без постраждалих.
На Криворізькому напрямку окупанти намагалися вести розвідку в районі Потьомкиного, що в 25 км від Зеленодольська. Але ворога було виявлено і знешкоджено.
За даними військових, противник постійно обстрілює Криворізький район, щоб не допустити просування наших військ на окуповану територію Херсонщини.
🔺В інших районах області ніч минула без обстрілів.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ