«КУБОК БАНДЕРИ» має стати головним призом українського баскетболу

За матеріалами інтернет-видань 02.11.2022 717

 

       Давно хотів написати (чомусь мені нагадав про це досі не знищений місцевою владою пам'ятник засновниці російського рейху катерині другій в Одесі в дописі Олексія Гончаренка – одесити, який сором перед ЗСУ!). Мені дивно, що майже ніхто з українців не знає, що, крім усього іншого, Степан Бандера, який мав зріст 162 см, навчився майстерно грати в баскетбол і любив цей чудовий, один з найпопулярніших видів спорту, ціле своє життя. Так само, як ціле життя він дотримувався його здорового способу. "Ніщо не зупинить ідею, час якої настав", правда? Лише мені здається, що настав час заснувати головний баскетбольний приз по-справжньому незалежної України – "КУБОК БАНДЕРИ" (BANDERA CUP)!

          Це було б символічно й корисно для нашої Держави, її спортсменів і молоді, абсолютно з усіх боків. Як уважаєте, непересічні громадяни? Патріотичні українські баскетболісти, спортсмени, спортивні функціонери, державні чиновники з питань молоді та спорту тощо? Чи це не на часі? На мою особисту думку, все, що в будь-яких суспільних сферах і справах розставляє наші, суто українські крапки над "ї", – на часі. Іншого часу ніколи взагалі не треба чекати, а особливо зараз.

     Можливо, через те, що ми так довго всього свого "чекали" (тобто соромилися своїх героїв, а фактично – себе), в нас навіть зараз лише 43% опитаних громадян позитивно оцінюють роль УПА в історії України. Це – просто якийсь відкритий перелом мозку (і знову ж – сором перед сучасними українськими Воїнами). Подібні речі, як здається, логічно пов'язані, а жодних дрібниць у повазі до України, кінець кінців – у самоповазі – не існує.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ