Лавандові поля дурманять ароматом у Львівській області

За матеріалами інтернет-видань 08.07.2022 564
Лавандові поля дурманять ароматом у Львівській  області

У Львівській області щороку кількість локацій, де квітує лаванда,  зростає. Можливо, через романтичну атмосферу Провансу, а, можливо, через заспокійливу дію квітучих рослин на відвідувачів.
Так, обласне управління туризму та курортів створило підбірку розкішних місць з лавандовим колоритом.
Приміром, на Лавандовій фермі у с.Зашків можна влаштувати романтичні та сімейні фотосесії. На полі може знаходитися не більше 4-х людей одночасно (включаючи фотографа).

В екокомплексі Stavky Country Club у с. Жовтанці на одній локації висаджено  400 кущів лаванди, на іншому -  2000 кущів цих рослин. Гостям дозволяють зробити кілька фото безкоштовно, якщо це не професійна фотозйомка.

На Полі щастя між Ямполем і Підбірцями можна попити каву, насолоджуючись краєвидами, або лимонаду зі смачненьким, або здійснити тренування з йоги в лаванді і навчитися плести  лавандовий вінок.

Для лавандових фотосесій створений і  Lavender dream у м. Дубляни. Тут безкоштовно пропонують реквізити для зйомки: велосипед, валізи, драбина та безліч інших стильних дрібничок.

Іще одна складова Львівської лавандотерапії -  Лавандові кручі у смт. Розділ.
Тут детально познайомлять з особливостями квітки, продемонструють, як її збирають, сушать, а згодом зберігають.

У с. Стрілки теж є "Казкові поля" з лавандою. Це парк, де відвідувачі можуть відпочити, насолодитися красою квітів, декоративних рослин, надихнутися рослинами та природними ландшафтами Львівського Опілля. Лавандове поле тут  одне з найбільших в Західній Україні.
Висновок приходить сам по собі: якщо лавандових локацій стає більше, значить квітка не просто цілюща, а й коштовна.
 
    
    

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ