Лихівська громада яскраво відзначила День захисту дітей

За матеріалами інтернет-видань 31.05.2024 283
Лихівська громада яскраво відзначила День захисту дітей

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей в селищі Лихівка та старостинських округах відзначили свято маленьких громадян нашої країни. Повідомила Карина Данильченко в групі Новини Лихівської громади.

Вона, зокрема, зауважила, що дитинство минає, а це найпрекрасніша мить життя, і саме у щасливому дитинстві грунтується щастя дорослої  людини.
У ході свята громади виступила секретар селищної ради Лариса Моцяк, яка наголосила, що  кожен сонячний день та радісні посмішки дістаються сьогодні  великою ціною. Вона побажала дітворі веселих канікул, нових друзів, чудових емоцій.
Яскраві, запальні танці та  пісні глядачам подарували студія естрадно -бального танцю « Фламінго» та танцювальний колектив « Незламні», співочий колектив « Намистечко» .
Після концерту на дітей чекала розважальна програма: спортивні ігри, караоке, тату-майстерня, аква-грим та святкове морозиво.  
Також приємно вразив Біленщинський старостинський округ,  де  для дітей підготували казкову виставу. Після казки дітвора знову смакувала морозивом та кашею.

"Весь цей день в селищі Лихівка та с.Біленщина  панувала атмосфера свята та радості.
Наші діти – це найдорожче , що у нас є!
Дякуємо КЗ « Центр культури та дозвілля“ Лихівської селищної ради, Біленщинській філії  КЗ „Центр культури та дозвілля “, КУ « Центр надання соціальних послуг» та всім , хто долучився до організації незабутнього свята. Дякуємо нашим захисникам за спокій та мирне небо", - зазначили організатори яскравого Дня захисту дітей.



 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ