Ліквідація наслідків ракетного обстрілу Кривого Рогу 27 вересня завершена

За матеріалами інтернет-видань 28.09.2024 49
Ліквідація наслідків ракетного обстрілу Кривого Рогу 27 вересня завершена
   У місті Кривий Ріг завершено роботи з ліквідації наслідків ракетного обстрілу, який стався 27 вересня. Повідомила ДСНС України.
Зазначається, що розбір завалів п'ятиповерхової будівлі районного управління Головного управління Національної поліції, пошкодженої внаслідок влучання російської ракети, завершено.
   Внаслідок ворожої атаки загинуло четверо людей, серед яких троє співробітників Національної поліції. Шестеро людей отримали травми, серед постраждалих – троє поліцейських.
 
За повідомленням Поліції Дніпропетровської області, поліцейські перебували на службі, коли російські війська вдарили ракетою по будівлі Криворізького РУП. Щирі співчуття рідним та близьким загиблих. Вічна пам'ять!
 
За плечима загиблої оперуповноваженої Сніжани Павлюк – 16-річний стаж роботи в органах внутрішніх справ. Без матері залишилось двоє дітей.
Ще один працівник поліції, якого вбила росія, - 30-річний Олександр Азаров. Три дні не дожив поліцейський до свого 31-го дня народження. Сам Олександр родом з Краматорська. Обіймав посаду оперуповноваженого управління оперативно-технічних заходів ГУНП в Донецькій області та мав майже 9 років стажу роботи в органах Національної поліції.
Тіло поліцейського Артема Баландіна виявили останнім. Рідні та близькі усю ніч провели на місці розбору завалів, сподіваючись на диво. На жаль, його не сталося. Тепер Артему навіки 24 ... Він обіймав посаду старшого спеціаліста-криміналіста сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Криворізького районного управління поліції.
Ще одна цивільна жертва російського терору - Тетяна Андреєва. Їй було 42 роки. Жінка загинула під час виконання своєї щоденної роботи – вона наводила лад та підтримувала чистоту у будівлі Криворізького районного управління поліції.
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ