Магдалинівщина постійно дарує тепло сердець, продукти і смаколики бійцям ЗСУ

Григорій Давиденко 14.08.2022 543

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, їжа та у приміщенні·

       На початку 90-х років у Магдалинівському районі фермерський рух був одним із наймасовіших в області. Тоді число зареєстрованих фермерських господарств у краї, за даними голови АФПЗ Магдалинівщини Василя Хоменка, було більше трьохсот. Сьогодні хлібороби ще завершують затяжні, через негоду, жнива. І щедро діляться власними надбаннями для головного - всебічної підтримки Збройних сил України у війні з остогидлими московськими зайдами.

       А допомагають перетворити борошно, овочі, сало, м'ясо та фрукти в різноманітні смаколики, випічку, закрутки для бійців трьох військових частин, де сдужать і їхні земляки, всі охочі та працівники освіти Магдалинівщини разом із своїм очільником, керівником волонтерського центру Наталією Попович. Усіляку підтримку надає і магдалинівський селищний голова Володимир Дробітько, донедавна хлібороб.

    Щойно на сторінці Магдалинівської територіальної громади в ФБ ексголова Магдалинівської РДА, волонтер Олександра Колісник звернулася до земляків із проникливими словами:

         - Кажуть, що людство досягло розквіту завдяки взаємодопомозі. Точно це чи ні, вирішать історики, очевидно одне: поки ми допомагаємо один одному, ми – сила. Немає людини, якій було б неприємно відчути турботу і почути на свою адресу слова подяки. Ще значимішими стають ці слова вдячності, коли їх говорять чи передають через волонтерів наші захисники, смакуючи духмяними пиріжками чи млинцями, згадуючи рідну домівку, відкриваючи баночки з тушонкою чи кашею - маму чи дружину, коли під час короткої перерви дістають печиво чи хрустики, відчувають дотик маленьких дитячих ручок… І за все це подумки дякують всій освітянській родині, яка щоденно, віддаючи своє вміння і тепло сердець, готують домашні смаколики.

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять, їжа та у приміщенні

 

🇺🇦 Для Захисників Рідної УКРАЇНИ дружний колектив працівників Жданівського ліцею робить все, що можливо, якомога краще, з душею та старанно (на знімку), повідомила Уляна Шаповал:

- Зараз дуже важливо вірити. Важливо бути згуртованими. Готуємо чимало продуктів: і тушкованку з різних видів м'яса, і духмяну випічку, і вареники, і млинці, і консервацію. Виготовляємо маскувальну сітку. Тісно співпрацюємо з сільським старостою та сільським активом. Дякуємо всім небайбужим мешканцям старостинського округу за все, вони за потреби допомагають працівникам нашого закладу освіти виконувати таку необхідну роботу. ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять, їжа та у приміщенні

    А Зіновія Панько, директор Кільченського ліцею, щойно поінформувала про добрі справи колег (на фото):

    - Сьогодні працівники Кільченського ліцею передали партію заморозки для ЗСУ - млинці з сиром та джемами, 40 кг; українським воїнам до столу попрямувала консервація огірків, помідорів, кабачат із кришечками з петриківським розписом. Тримайтеся, герої, ми віримо у нашу спільну Перемогу!

       Жадану і вимріяну Перемогу щодня наближають і українські воїни на передовій, і невтомні руки Магдалинівського освітнього земляцтва з причетними, руки і серця свідомих українців усіх сіл і міст вільної України.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ