Матір двох дітей встигли витягти з петлі

За матеріалами інтернет-видань 16.08.2024 130

У Новомосковському районі матір двох дітей врятували від самогубства

26-річна жінка у стані алкогольного сп’яніння намагалася скоїти самогубство через повішення. Завдяки патрульним, які вчасно визволили самогубцю з петлі, та професійним діям медиків екстренки, вона отримала ще один шанс бути поруч з двома своїми дітьми.

Про інцидент, який стався на території Перещепинської громади, повідомила завідувачка Новомосковської станції ЕМД Тетяна Єсич. За її інформацією до Центральної оперативної диспетчерської «103» зателефонували працівники поліції, які повідомили, що в лісопарковій зоні «зняли з петлі» молоду жінку.

За 7 хвилин на місці виклику вже працювала бригада екстренки. Під час огляду фельдшер виявила на шиї жінки странгуляційну борозну від петлі. Постраждала дихала самостійно, але в неї спостерігалось порушення свідомості.

Після надання екстреної медичної допомоги (периферичний венозний доступ, шийний комір, інгаляція кисню медичного через маску на місці та під час транспортування), з діагнозом «Спроба самогубства через повішення. Алкогольне сп’яніння» пацієнтку госпіталізували до Новомосковської центральної районної лікарні інтенсивного лікування.

 

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ