МЕДОВИЙ ЧИ ЯБЛУЧНИЙ СПАС НЕ ЗАВАДИТЬ ПРОВОДИТИ ЩОДНЯ

Микола Ясень 19.08.2023 454

У Павлограді мьогодні відбувається медовий ярмарок

В день Яблучного спаса у Павлограді щорічно проходить медовий ярмарок на бульварі Голубицького. Ця традиція зберіглася навіть під час повномасштабного вторгнення рф.А ми при цій нагоді вважаємо закликати весь український народ ласувати медом цілорічно і щодня. Бо це продукт насправді настільки унікальний, що йоиу немає рівних у світі. Одне діло, що він не має термінів зберігання - вважайте, що вічний. Одначе в першу чергу ціннійсть меду в його цілющості, проживності і користі для здоров'я та самопочуття. Сьогодні багато інформаційних агенств та сайтів нагадують, що український мед принаймні в Європі користується чи не найпершим успіхом. Так от, втішаючись від цього факту, давайте зробимо так, щоб українці самі потійно споживали достатньо бджолиного продукту. Причоиму для цього не варто намагатися з"їдати його якомога більше. З власного досвіту можу радити насмтупне: щоранку натщесерце випивайте склянку розчиненого обов"язково і тільки в холодні воді меду, здаючи при  цьому бажано ще й п"ять - сім грецьких горіхів. Так робити мені ще років п"ятдесят тому порадив выдомий в минулому украінський кардіолог-хірурс Микола Амосов, і від тих пір я жожного разу не пошкодував, що послухав його. Не секрет, що нкасамперед ми віддадаємо перевагу так званому травневому, а також квітковому меду. Але смію запевнити, що будь-який мед короисний і по-своєму навіть необхідний. 

А у Павлограду сьогодні продати свій мед, яблука, виноград прибули люди не лише з Павлограда чи точніше Павлоградського рвайону, але і навколишніх сіл сусідніх районів, а також Сумщини та переселенці з Краматорська.

Бджолярі запропонували і гречаний, і липовий, і соняховий та інші види меду. Також є соти, віск, свічки, медові цукерки, горішки в меду і тому подібне, включаючи прополіс та пилок. Якщо хочете знати, останні продукти бджоли єдині на планеті істоти при певних потребах використовують для того, щоб не тільки продовжити своє життя, але й щоб омолоджуватися. Залишається докинути, що ще Аристотель сказав, що якщо раптом не стане на планеті бджіл, слідом загинуть і люди.

До речі, ярмарок у Павлограді працюватиме приблизно до 15:00.

Хоч варто зрозуміти, що медовий Спас сьогодні не лише у Павлограді. Зробіть його і в себе вдома.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ