Мера Новомосковська Сергія Рєзніка разом з його помічником спіймали на хабарі

Микола Ясень 10.04.2024 3156
Мера Новомосковська Сергія Рєзніка разом з його помічником спіймали на хабарі

   Вчора, 9 квітня, на хабарі затримали міського голову Новомосковська Сергія Рєзніка (на фото) та його вірного помічника. Якщо хтось гадає, наче це велика несподіванка, в тому числі для мешканців Новомосковська, той не просто фатально, а оманливо помиляється. З тієї приини, що про неправедні злодіяння пана Рєзніка давно не лише чутки ходили і ходять, а не раз появлялися і достеменні факти на цей рахунок. А що вже "здогадок" та підозр виникало більше, ніж треба, так про це і говорити зайве.  

  Та от правоохоронці у вівторок 9 квітня, як вони щойно повідомили, дійсно затримали мера Новомосковська Сергія Рєзніка і його помічника дуже вже в гарячі хвилини - під час отримання хабаря. Або неправомірної вигоди, як зараз називає хабарі чинне українське законодавство. Слідом про це повідомив також Відкритий з посиланням на Суспільне. Уточнюють наступне: за попередньою інформацією, ввечері 9 квітня Сергія Рєзніка та його помічника затримали на хабарі представники ДБР міста Києва.

   Сьогодні у середу, 10 квітня, фігурантам справи мають вручити повідомлення про підозру. Наразі тривають слідчі дії. Так що подія у стані розвитку, якщо будуть оприлюднюватися нові обставини "пригоди" чи "нещасного випадку", як уже переймаються наближені Рєзніка з його оточення, "Фермер Придніпров"я" постарається оперативно повідомляти. Стежте за нашими випусками.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ