Межівська громада Дніпропетровщини на повну використовує мобільний ЦНАП

За матеріалами інтернет-видань 25.10.2022 435

Унікальний ЦНАП на колесах від U-LEAD допомагає постраждалим межівчанам і переселенцям отримувати державні послуги якомога оперативніше.
Так, завдяки його роботі  люди мають змогу вчасно оформити допомогу від держави та місцевого бюджету для відновлення зруйнованих осель. Бо у результаті ракетних обстрілів пошкоджено десятки житлових будинків у одному з населених пунктів Межівської громади Дніпропетровської області.
За словами голови Межівської громади Володимира Зражевського, мобільний ЦНАП отримала Межівська селищна рада  однією з перших в Україні за підтримки «U-LEAD з Європою».
У ЦНАПа досить актуальні на сьогоднішній день послуги - оформити заяву на отримання матеріальної допомоги з місцевого бюджету на відновлення пошкодженого майна, скласти Акт обстеження уповноваженим органом громади, отримати гуманітарну допомогу, зареєструвати факт пошкодження через додаток "Дія", тощо.
Спеціалісти селищної ради склали десятки актів, прийняли десятки заяв і обстежили всі пошкоджені будівлі.
Як зазначає очільник громади, у Межівському ЦНАПі «на колесах» є пандус, інтернет і все важливе начиння для роботи адміністраторів.
Тепер в автобусі, "на колесах", можна отримати реєстрацію місця проживання, соціального захисту (призначення державних допомог, субсидій, тощо), реєстрацію речових прав на нерухоме майно, пенсійні послуги, земельні послуги та інші.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ