Ми дожмемо ворога, але якщо усі разом, - Андрій Іллєнко

За матеріалами інтернет-видань 03.09.2024 104
Ми дожмемо ворога, але якщо усі разом, - Андрій Іллєнко
    Літо третього року повномасштабки і загалом одинадцяте (капець) літо війни завершилося тотальною битвою на всьому фронті — від Курщини до Дніпровських плавнів.
   Андрій Іллєнко, екснардеп, старший лейтенант батальйону "Свобода" НГУ ЗСУ, сторінка ФБ.
   Шановне панство, кажу це не для красного слівця. Хоч і на свій обмежений погляд молодшого офіцера, але є з чим порівнювати — і з 2022 роком, і 2023-м.
   Зараз є відчуття повного зосередження сил, кидання у бій усіх резервів з обох сторін, максимальних ставок. На довгі сотні кілометрів фронту небо чорне від диму згарищ, і чорне від дронів.
   Важкі бої скрізь. Не тільки Курщина і Покровський напрямок. Скрізь.
   Армія бʼється. Завдяки і всупереч, вдень і вночі, без перерв і вихідних, мовчазно і зосереджено. Бʼється загартований в боях кістяк. Бʼються новобранці.
   Усім треба усвідомити три речі:
1. Якщо хтось думає, що склавши руки і піднявши білий прапор, він отримає пощаду і жах завершиться — він трагічно помиляється. Справжній жах лише почнеться.
2. Сільські мужики переважно вже всі в армії. Мешканці міст-мільйонників, середній клас — ваш вихід. Звертаюся до тих, ясне діло, хто ще не пішов добровольцем. Вам точно є що втрачати у цій країні. Треба її захистити. І не допустити, щоб ваше місто перетворилося на палаючі руїни. Потрібні ваші компетенції, мізки і руки. Без вас не витягнемо.
   Можете до нас в батальйон іти. Анкета на моїй сторінці ФБ.
3. Ворог виснажений теж. Йому страшно теж. Ми їх дожмем. Але тільки, якщо всі разом.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ