Міноборони України дало акредитацію агенту рф і «днр», - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 16.09.2022 630
На зображенні може бути: 4 людини та на відкритому повітрі
       В Україну в'їхав і готує свої провокаційні антиукраїнські матеріали німецький прорашистський пропагандист Біллі Сікс. А тепер тримайтеся міцніше. Цей московський провокатор має акредитацію від Міноборони України!!! Щоправда, не лише України. В нього чинна акредитація так званої "днр", а ще незаконно бував у окупованому Криму із, здається, акредитацією якоїсь із рашистських силових структур. Він вже лазив Львовом і розпитувало перехожих про їхнє ставлення до "націоналістичних батальйонів".
Просто нагадаю, що цей Стікс стосовно нас особливо уславився саме звинуваченням України в збитті малайзійського Боїнга. Разом з іншим прорашистським пропагандоном Філліпсом Стікс влаштував погром у німецькому виданні, яке опублікувало матеріали про докази московського злочину в збитті цього літака, доказував, що це неправда, адже Боїнг "збила саме Україна".
      Сам Стікс - професійний провокатор у різних сферах. Але його рашистська позиція й агентурна діяльність є основною. Про це знають в Україні всі біль-менш поінформовані люди. Але не керівництво МО. Або їх влаштовують рашистські провокації в Україні.
    Зараз Стікс готує фільм про "нацистів в Україні". Цікаво, в титрах буде зазначено, що фільм знятий за підтримки міністерства оборони України? А СБУ відзначать, як інформаційного спонсора? Ну, й персональна подяка Володимиру Зеленському. Чи він потім повторить фразу, що цей Стікс - наш секретний агент?
         На фото цей Стікс із бойовиками динири на окупованій Донеччині в 2015 році.
Тарас Чорновіл, стрінка в ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ