Мир з московією можливий лише після перемоги на полі бою, - Зеленський

Григорій Давиденко 05.04.2023 373

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та текст «CENSOR.NET миру 3 рф можна досягти тi̇льки шляхом перемоги на поли бою, зеленський 03.04.23 14:02- зеленський володимир: миру 3 рф...»

    На початку президентської каденції Володимира Зеленського були численні, проте без позитивних наслідків, зустрічі у "Парижському форматі" з путіним. Були і спроби "заглянути йому у вічі", аби побачити там мир. А ще відновлення торгівлі з рф деякими товарами, передвоєнне заспокоєння громадян "шашликами на травневі свята". Далі 24 лютого 2022 року настав момент істини - московія завдала ракетно-бомбові удари по військових і мирних громадянах, розпочала велику війну. Дикунська імперія показала всьому світові своє справжнє, тисячолітнє фашистське нутро.

    З тих пір В. Зеленський зумів залучити більшість держав демократичного світу до активної допомоги Україні, аби відбити військову агресію рф. Щойно президент України Володимир Зеленський звернувся до парламенту Чилі, закликавши підтримати зусилля Міжнародного кримінального суду щодо ордеру на арешт російського диктатора путіна. І вже прибув до Польщі, аби узгодити передачу ще радянських МіГ - 29 Збройним силам України.

    Відомий військовий експерт Юрій Бутусов на своїй сторінці в ФБ констатував помітну, але тривалу еволюцію поглядів президента України В. Зеленського стосовно терористичної ерефії. Далі його пряма мова.

      - Кілька разів у 2019-му я особисто казав президенту Зеленському, що існує тільки військово-дипломатичний шлях вирішення війни у Донбасі. І говорив це голові Офісу президента Єрмаку, писав та казав про це десятки разів за роки перед вторгненням. Із аргументами, фактами. Але "слуги народу" обрали інший шлях - таємні домовленості з путіним в Омані, здача інтересів України, призначення відкритих російських агентів на найвищі посади в СБУ та комітеті по розвідці, навмисний розвал оборони, відмова від закупівлі боєприпасів.

    За чотири роки Зеленський нарешті визнав очевидні речі. путін пошив його у дурні, і ціна домовленостей Зеленського з путіним, ціна торгівлі електрикою з росією вугіллям, бітумом, пальним - життя десятків тисяч українців, мільйони біженців. Іза все це відповідають Зеленський та його соратник Єрмак, і за свій обман і зраду інтересів України їм доведеться виправдовуватись у суді. Тепер у президента нові тексти, нові костюми, нова акторська гра. Але загибель наших людей Зеленському не пробачать. путін вбивця, його руки у крові українців, проте, на жаль, цьому сприяли і наші слуги народу.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ