Мітинги «Гроші на ЗСУ!» ідуть щосуботи під меріями міст

За матеріалами інтернет-видань 17.12.2023 384
    Всі мітинги «Гроші на ЗСУ» починалися з однієї людини.
У Києві - з Тетяни Петренко у 2022 році та з Юлії Черешні у 2023 році.
В Одесі - з Катерини Ножевнікової. У Дніпрі - з Радіона Дніпровського. У Кривому Розі - з Ілони Кошари. У Черкасах - з Валерії Цимбаль. У Вінниці - з Міли Поворознюк. У Полтаві - з Вікторії Кошевої. У Кропивницькому - з Олени Юдаєвої. В Чернігові - з Олега Серика. У Харкові - з Андрія Ліхачова. У Сумах - з Анастасії Святишенко. У Миколаєві - з Ольги Колесник.
На зображенні може бути: 1 особа та текст «я не хочу бруквку, я хочу евакуацйн авто, які рятують життя на ΦΡΟΗΤΙ!»
Я щиро вдячна всім, хто почав виходити на одиночні пікети «Гроші на ЗСУ» та всім, хто приєднався, за сміливість, небайдужість до нашого майбутнього та за підтримку Збройних Сил України. Також вдячна за довіру об’єднати багатьох з Вас, людей з великої букви у громадській організації СПРОТИВ, яка бореться за прозорість, доброчесність та підзвітність всіх можновладців, наголошуючи на допомозі ЗСУ як головному пріоритету під час війни.
На зображенні може бути: 7 людей та текст «кмда, ви не забули про вйну? для перемоги потрібне це: 251 000 000 00. 300 000 00_ анеось ось це все: 00 000,00 000 934 752 670, спочатку перемога! IHwe почекае! 294 638 891,25»
   Навіть, якщо в якихось містах активісти посіяли розбрат - це не означає, що це на щось вплине. Я і надалі буду виступати за жорсткий спротив корупції та за максимальну підтримку нашим військовим.
Єдині мої публічні сторінки, окрім цієї особистої - це СПРОТИВ та Фонд Спочатку справи. Ні до яких інших я не маю жодного відношення.
На зображенні може бути: 3 людини та текст
   Громадська організація "Спротив" обєднує всю Україну на щосуботні та інші акції " Гроші на ЗСУ". Нас підтримують військові та цивільні, дорослі та малі! Ми вимагаємо від влади забезпечення армії! Нам не потрібен благоустрій, нам потрібні дрони!
Долучайтеся до нашої спільноти.
Разом до перемоги!
Тільки вперед. Все буде Україна.🇺🇦
   Марія Барабаш, засновниця "СПРОТИВУ", сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ