На 2024 рік в Групі Агротрейд заплановано 411 агровипробувань

За матеріалами інтернет-видань 06.05.2024 329
На 2024 рік в Групі Агротрейд заплановано 411 агровипробувань

На думку заступника директора з насінництва агропромислового департаменту Групи АГРОТРЕЙД Анатолія Берези, в компанії активно вивчають нові сорти і гібриди культур для виявлення найпродуктивнішіх. Це сприятиме поступовій заміні вже  наявних у господарстві.

"На ринку постійно з’являються нові пропозиції насіння, тому необхідно тримати руку на пульсі і добирати ті варіанти, що будуть найкращими у наших умовах. Для отримання точніших результатів у 2024 році ми збільшили кількість повторностей у випробуваннях», - сказав Анатолій Береза.

За його словами, цього року триватимуть дослідження різних сортів та гібридів озимих ріпаку і пшениці, сої, соняшнику, кукурудзи, технічних конопель та ярої пшениці, а також  випробування сучасних засобів захисту рослин.

"Цього сезону ми також акцентуємо увагу на виборі найоптимальнішого фунгіцидного набору для озимого ріпаку, соняшнику та сої. Адже сівозміна компанії насичена цими культурами, а хвороби у них спільні", - зауважив заступник директора.

Він додав, що центри випробувань технологій Групи АГРОТРЕЙД розташовані у Харківській, Сумській та Чернігівській областях. Зазвичай, кожне випробування триває протягом декількох років, і лише після цього найкращі технології або сорти вводяться у промисловий посів. Тільки минулого року тут дібрано 7 нових засобів захисту рослин та 17 сортів і гібридів різних культур.

 

Agrotrade Group

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ