На Чернігівщині відбулися випробування ракетного протитанкового озброєння

За матеріалами інтернет-видань 18.02.2022 942

За даними Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації ОВТ, завершено проведення Державних спільних випробувань дослідного зразка комплексу 524Р у складі вертольоту Мі-8МСБ-В.

Пуски ракет виконувались льотно-випробувальним складом та за програмою і методикою ДНДІ ВС ОВТ.  Виконано пуски понад 30 виробів РК-2В з відстані понад 6,5 км. 

Результатом випробувань стало отримання вичерпних експериментальних даних, які після обробки нададуть відповідь щодо досягнення мети випробувань, у тому числі відповідності основних бойових, технічних та експлуатаційних характеристик дообладнаного вертольоту вимогам тактико-технічних та експлуатаційних характеристик замовника. 

Додамо, що  комплекс керованого ракетного протитанкового озброєння 524Р у складі гелікоптеру Мі-8МСБ-В  призначений для виконання задач цілодобового огляду, виявлення, розпізнавання та автоматичного супроводження наземних та повітряних рухомих і нерухомих цілей, та бойового застосування ракет РК-2В і РК-2ОФ, які здатні вражати ціль на дальності до 7 км.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ