На Дніпропетровщині для мешканців сіл буде створено відповідний канал про повітряні тривоги

За матеріалами інтернет-видань 28.02.2022 857

Станом на 9:00 28 лютого ситуація у Дніпропетровській області стабільна. Противника не виявлено. Повідомляє пресслужба Дніпровської міськради.
За словами голови обласної ради Миколи Лукашука,  комунальні служби, лікарні, швидкі працюють, де мешканці отримують необхідні послуги.  
Голова облради зазначив, що останньої ночі лунало багато тривог, була загроза ракетних ударів, але все минулося. Він також додав, що дороги в області  проїзні.
 «На виїзд з будь-якого міста все працює. А при в’їзді можливі затори, оскільки на блокпостах перевіряють документи. Прошу усіх із розумінням поставитися до роботи військових і територіальної оборони. При пересуваннях враховуйте комендантську годину», - сказав Микола Лукашук.

 

"Якщо лунають сирени, спустіться в укриття. Працюємо над тим, щоб сирени усюди було чутно. У Дніпрі є канали у вайбер і телеграм, які повідомляють про сирену. На вечір цього дня вони будуть в усіх великих містах. Мешканцям сіл не треба турбуватися. Для них теж буде створено відповідний канал", - підкреслив голова облради.

 

Водночас по усій території області проводиться замальовування знаків, які вказують напрямки населених пунктів, відстань до них, для дезорієнтації ворога.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ