На Дніпропетровщині перед судом постане злочинне угруповання за інтернет-торгівлю фальсифікатом

За матеріалами інтернет-видань 03.11.2021 118

Зловмисники у підпільному цеху виробляли харчові продукти та продавали їх у власному інтернет-магазині, видаючи за продукцію відомих брендів. Правоохоронці завершили досудове розслідування та направили до суду обвинувальний акт.

 

 Протиправну діяльність викрили працівники управління протидії кіберзлочинам у Дніпропетровській області спільно із слідчим управлінням обласної поліції у квітні цього року.

 

 П'ятеро громадян, віком від 28 до 47 років, робили фальсифікат з червня 2020 року. У підпільному цеху було запущено лінію з виготовлення фальсифікованих харчових сумішей із сировини невідомого походження. Готову продукцію фігуранти незаконно маркували фірмовою найменуванням відомих українських виробників.

 

 Щомісяця вироблялося 25-30 тонн фальсифікату. Надалі цю продукцію фігуранти продавали через власний інтернет-магазин.

 

 Для прикриття протиправної діяльності фігуранти створили фейкові підприємства. Фальсифіковану продукцію за документами оформляли як сировину для продуктів харчування.

 

 П'ятьом фігурантам було оголошено підозру за ч. 3 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів та послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України. Правоохоронці завершили досудове розслідування, обвинувальний акт направлено до суду.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ