На Дніпропетровщині у депутата відібрали землю і наклали штраф

За матеріалами інтернет-видань 20.09.2021 401

Господарським судом Дніпропетровської області задоволено позовну заяву Криворізької північної окружної прокуратури в інтересах держави в особі Новопольський сільради і суб'єкта госпдіяльності про визнання недійсним та скасування рішень селищної ради, скасування державної реєстрації та визнання недійсним договору оренди земельної ділянки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Встановлено, що депутат Радушненского селищної ради VII скликання в 2019 р на засіданні постійної комісії з питань агропромислового комплексу, землекористування та соціального розвитку селища не повідомила про наявність у нього реального конфлікту інтересів. Він проголосував «за» надання йому як фізичній особі-підприємцю дозволу на розробку детального плану частини території під розміщення та обслуговування будівлі шиномонтажу і мийки. Надалі на підставі прийнятого рішення на користь депутата між Радушненскім селищною радою і останнім укладено договір оренди земельної ділянки, розташованої в смт. Радушне.

Зараз за позовом прокуратури скасовано рішення селищної ради, визнані недійсними договір оренди та державної реєстрації права оренди земельної ділянки. Крім того, постановою Криворізького районного суду депутат визнаний винним в скоєнні адміністративного правопорушення. На нього накладено штраф у розмірі 3400 грн.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ