На Донецькому шосе Дніпра перекинулася фура зі свинями.

Микола Ясень 22.09.2024 250

Багато тварин загинуло, але ще більше розбіглося, хто куди. Місцевий народ, схоже, не розгубився і не ловив гав. Натомість ловив доволі відгодованих свиней.За принципом не пропадати ж добру.

22.09.2024  15:00 · Олег Лотошников

У Дніпрі на Донецькому шосе двоярусна фура зі свинями потрапила в аварію.  Про це повідомляє Відкритий з посиланням на “Інформатор”. Аварія сталася на Донецькому шосе на заїзді на Полтавське. За попередньою інформацією, водій вантажівки не впорався з керуванням, внаслідок чого причіп зі свинями перевернувся. В результаті ДТП тварини виявилися заблокованими в авто і частина їх загинула. Одначе більшість,опинившись на волі, з вереском розбіглася вздовж автомагістралей і навіть по закутках найближчих дворів городян. Виникла можливість і нагода ловити твварин ддя власних відповідних цілей. Скільки ж спімали найбільш меткі та спритні, наразі не відомо. І навряд, чи буде встановлено.

Водій не постраждав. На місці події працює поліція. Заїзд на Полтавське шосе з Донецького шосе перекрито. Враховуйте це при плануванні маршруту. А якщо трапиться по дорозі кабанчик нівроку вагою, вирішувати вам, що робити. Дійе коротше в силу своїх рішень.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ