На Харківщині голова Великобурлуцької громади Віктор Терещенко у ворожому полоні

За матеріалами інтернет-видань 18.03.2022 320

Як повідомив у Телеграм - каналі  голова Харківської ОДА(ОВА) Олег Синєгубов,  ніч на 18 березня  у Харкові була відносно спокійною.
"За інформацією Штабу оборони, вперше за 23 доби масштабного вторгнення Росії з півночі до 4 години ранку противник жодного разу не обстріляв місто.
Але вже зранку декілька ракет влучили у корпус навчального закладу, на жаль, є постраждалі. Рятувальникам вдалося локалізувати масштабну пожежу на найбільшому ринку, який окупанти обстріляли вчора. Є жертви серед мирного населення внаслідок обстрілу Мерефи. Росіяни заплатять за всі військові злочини проти України!
Ми на постійному зв'язку із громадами. Складна ситуація на Ізюмщині, в Балаклії, Липцях, Циркунах, Куп'янську, Вовчанську. У російському полоні перебуває селищний голова Великобурлуцької громади Віктор Терещенко. Робимо все, щоб допомогти, зокрема, доставити гуманітарні вантажі. Ми разом!
ЗСУ міцно тримають позиції.  Із боку Росії були спроби атак, зокрема із використанням світлошумох гранат. Але наші Збройні Сили України відбивають всі спроби наступів. Також отримують нові поповнення боєприпасів, нам є чим стерти ворога з харківської землі!  
ЗСУ частково знищили і зупинили просування вглиб України підрозділів 437-го навчального полку та 26-го танкового полку збройних сил російської федерації. Окупанти рухалася в напрамку Кам’янки, втрати ворога уточнюються, з нашого боку втрат немає.
Ми рішуче налаштовані на перемогу! 🇺🇦", - написав у Телеграм -каналі близько 12.00 Олег Синєгубов.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ