НА КИЇВ ВОРОЖІ ДРОНИ ЗАХОДИЛИ ХВИЛЯМИ

За матеріалами інтернет-видань 07.10.2024 45

Сили ППО знищили півтора десятка дронів, якими рф атакувала Київ

к  7.10.2024 07

У понеділок, 7 жовтня, захисники неба другу ніч поспіль відбивали дронову атаку рф на Київ. У повітряному просторі столиці вони знищили близько 15 ударних БПЛА типу Shahed.

У місті минулося без руйнувань і потерпілих. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко.

Він наголосив, що цієї ночі була четверта повітряна атака на Київ з початку жовтня. Як і кожної доби, російські окупанти знову застосували ударні безпілотники.

На Київ дрони заходили хвилями та з різних напрямків. Повітряна тривога у столиці протягом ночі оголошувалася тричі й сумарно тривала понад дві години.

"Силами та засобами ППО в повітряному просторі навколо Києва було виявлено приблизно півтора десятка російських дронів. Усі ворожі БПЛА, які загрожували столиці, були знешкоджені", – зазначив Попко.

Він додав, що інформація щодо руйнувань чи постраждалих у Києві внаслідок цієї атаки не надходила. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються.

Як повідомляв OBOZ.UA, попередньої ночі, 6 жовтня, захисники неба теж збили всі "Шахеди", що летіли на Київ. Про будь-які пошкодження та постраждалих інформації не було.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ