На кошти грантової підтримки ще понад 15 га в Львівщині стануть садами

За матеріалами інтернет-видань 09.10.2024 44
На кошти грантової підтримки ще понад 15 га в Львівщині стануть садами

У Львівській області до переліку отримувачів грантової підтримки на створення і розвиток садівництва і ягідництва за програмою «Свій Сад» від «єРобота» долучились ще два суб’єкти господарювання: ТОВ «Флора-Захід» і ТОВ «Фрутіка». Їм надано право на грантову підтримку в сумі понад 4,3  млн. грн на закладання нових насаджень яблуні, груші, персика, сливи, смородини на площі 15,3 га.  Повідомляє Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА.
За словами Людмили Гончаренко, т.в.о. директора департаменту АПК Львівської ОДА, Львівщина  в межах грантової програми «Свій Сад» займає третю сходинку за площами закладання садів та п'яту - за сумами погодженої і виплаченої грантової підтримки.
Загалом за час дії програми на закладання нових площ інтенсивних садів і ягідників грантову підтримку погоджено 18 суб’єктам підприємництва Львівщини в сумі 78,2 млн. гривень, з яких виплачено 76,7 млн. грн (98 % від погодженої суми). Ці кошти спрямовані на закладання понад 277 га інтенсивних нових насаджень яблунь, груші, лохини, суниці садової, малини, волоського горіха і фундука. 

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ