На міжнародній виставці BIOFACH 2024 свою продукцію у числі інших представить Дніпропетровщина

За матеріалами інтернет-видань 08.02.2024 288

З 13 до 16 лютого 2024 року  у німецькому Нюрнберзі триватиме  найбільша міжнародна виставка органічних продуктів BIOFACH 2024. Вона традиційно охоплює сферу органічних харчових продуктів, напоїв і непродовольчих товарів. Повідомляє OrganicInfo.ua.
Зазначається, що на міжнародній виставці Україну будуть презентувати 38 компаній. Свої органічні вироби представлять на міжнародному рівні  Волинська, Черкаська, Рівненська , Полтавська, Миколаївська  та інші області, де успішно розвивається органічний ринок. Серед них і дніпропетровські підприємства органічної продукції.  Це ТОВ Дніпропетровська продовольча компанія «ВАЙЗ», продукція: дитяче харчування;  ТОВ «Ахімса Україна», продукція: зернові, олійні, бобові, ягоди, крупи, борошно, насіння;  ТОВ «Оріль-Еко», продукція: ягоди, кісточкові, баштанні, овочі;  ТОВ «УкрБіоЛенд», продукція: зернові, бобові, олійні.

Цьогорічний конгрес BIOFACH 2024 проходитиме під гаслом «Їжа майбутнього: вплив жінок на стійкі системи харчування» та буде присвячена трансформаційній силі жінок у агропродовольчому секторі та їхній ролі у створенні більш сталого майбутнього для системи органічних продуктів харчування.
У заході візьмуть участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України та Верховної Ради України, організаторів та партнерів національного павільйону, профільних асоціацій органічного сектору, українські органічні експортери та інші зацікавлені сторони.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ