На передовій загинули сім бійців із Дніпропетровщини

Григорій Давиденко 21.05.2022 1393
Никополь потерял еще одного Героя на войне с россией
 

Сумні новини прийшли в наш край із фронтів протистояння  російським загарбникам. Нікополь втратив ще одного Героя у  війні з росією. Міська рада міста повідомила, передає Nіkopolnews, що 17 травня 2022 року,  захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України від російських окупантів, героїчно загинув старший сержант Романов Руслан Анатолійович, 24. 04. 1977 р. н.


Нікополь втратив ще одного Героя на війні з росією

Прощання із загиблим героєм відбудеться в неділю,  22 травня  о 13.00 год. в Храмі св. прав. Петра Калнишевського за адресою: м. Нікополь, вул. Кармелюка, буд. 4.

У бою за Україну загинув павлоградець Євгеній Білоусов.

 

 Білоусов Євгеній Володимирович, 1990 року народження. Ровесник Незалежності Держави, для якої віддав найдорожче - власне життя.  Сумну звістку про нього повідомив Павлоградський міськвиконком.

Із Павлоградщини прилетіла іще одна чорна звістка.

У  Донеччині у боях з російськими окупантами загинув 50-річний військовий  Сергій Самофалов. У складі 54 окремої механізованої бригади він захищав Курахівський напрямок. 18 травня у місті Павлоград відбулося урочисте прощання з героєм, повідомляє «Наше місто». Він був будівельником і захоплювався бджільництвом. Мав дружину і двох синів.Загинув Сергій Самофалов - Наше Мисто

Син Микола згадує батька як сильного, сміливого і наполегливого чоловіка, який завжди мислив позитивно і давав слушні поради.

«В роботі був професіоналом і новатором, постійно розвивався. Для мене він приклад та взірець гідності та мужності», — написав Микола в соцмережах.

На сторінці “АрселорМіттал Кривий Ріг”у Facebook оголосили про загибель газорізальника Олександра Алєщенка, якого мобілізували на початку березня.

На зображенні може бути: 1 особа, свічка, вогонь та текст

Чоловік загинув 15 травня, у нього залишилася дружина і троє дітей. Колеги кажуть, що Олександр був душею бригади. Добрий, чуйний, компанійський. Ніколи не конфліктував, міг завжди створити позитивну атмосферу.

Міський голова Кам’янського Андрій Білоусов повідомив, що 13 травня загинув 27-річний старший солдат Олександр Мороз.На зображенні може бути: 1 особа, на відкритому повітрі та дерево

У 2013 році він закінчив металургійний коледж у Кам'янському, працював у цеху водозабезпечення металургійного комбінату. Був учасником АТО/ООС. У нього залишилися дружина, донька, брат та сестри. Панахида за загиблим та поховання відбудуться сьогодні, 21 травня,  о 13:00 на Алеї Героїв АТО кладовища на Соцмісті.
До Марганця на вічну, небесну службу Україні і місту повернувся Воїн Світла Бородавка Артем Євгенович.

photo 2022 05 20 13 15 39

Завтра, 22 травня, о 12.00 у сквері Шевченка відбудеться церемонія прощання із загиблим бійцем Артемом Бородавкою, повідомили  у Марганецькій міськраді.

У Царичанській громаді 19 травня прощалися із військовослужбовцем Збройних сил України – солдатом Криворучком Ростиславом Олександровичем, 1989 р. н. Із сумом рідна земля та десятки людей на колінах зустріли Героя, повідомила Царичанська селищна рада:
 - Наш земляк загинув на Донеччині, захищаючи мирне небо України.
Невимовно тяжка втрата для всіх.
Важко підібрати слова, щоб висловити біль цієї втрати, щоб втішити батьків загиблого воїна.
У пам’яті приорільців він назавжди залишиться Героєм. Ростислав  був гарною, порядною людиною, справжнім чоловіком, найкращим другом. Його знали щирим та людяним.
Поховали земляка з військовими почестями на Алеї Слави у м. Підгородне на Дніпропетровщині. У церемонії поховання взяли участь близькі та родичі загиблого, побратими, представники Царичанської та Підгородненської громад, жителі Підгороднього та Дніпра…
Схиляємо голови у щирій скорботі перед світлою пам’яттю Ростислава та усіх захисників, хто пішов у вічність… Хто захистив від російського агресора наші мирні домівки та дав нам можливість жити, творити, бути господарями на своїй землі.На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, військова форма та на відкритому повітрі

 

 

Світла пам’ять Захисникам України! Щирі співчуття рідним і близьким!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ